-
-
-
-
-
Kiniyorum 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben burdakilere guzel olup olmadigimi belirleyecek bir hak sunmam kbakmayin.Guzeller hep paylasiyo
Bence cirkinner paylasamiyo .p
klaus cum benimle bir derdin yok değil mi?Ben burdakilere guzel olup olmadigimi belirleyecek bir hak sunmam kbakmayin.
Oyuzden foto paylasmiom yoksa guzelim tabikide hdhdhshdhahshshsahahshshzhzshhahah
Hayir tabikide jfdjdjdjklaus cum benimle bir derdin yok değil mi?
Kendine mi atıyorsun resim ?Niye paylaşalım ki? Bu biraz kendini beğendirmek gibi geliyor bana (; öncelik kendisi olmalı insanin
Biliom kanka kizlar sukse yapmayi sever eglencesine actim konuyu zaten gusel olmadiklarini biliomYıllardır forumda hayalet casper gibi gezenler var, güzel olsalar sabah akşam görürdün reyiz.
msn unutuldu ama kişisel iletim unutulmamış… ne dinlediğimi de hatırlıyon mu?resim mesim yok sonra aşık oluyorsunuz (2003, msn anıları)
irem aydın - hayalet sevgilimmsn unutuldu ama kişisel iletim unutulmamış… ne dinlediğimi de hatırlıyon mu?
gökçe kırgız - kalbime gömerim o zamanirem aydın - hayalet sevgilim
grup nara-ayrılsak ölürüz biz.gökçe kırgız - kalbime gömerim o zaman