Güzel bir kızın yalnız olmasının nedenleri

Konu sahibi son olarak 1940 gün önce görüldü
Şimdikiler erkek beğenmiyor anam biz ne yapalım? Şimdiki gençler çok kurnaz bana ilk gördüğüm kızı itelediler

çok egoludur yaw çekilcek dert deildir belkide.
ben böyle hiç görmedimki güzel bir kızın nazik nebılım mütavazi olduğunu
karşıki dagları ben yarattım edalarında yüzen tipler genelde

Erkekler bu kız bana bakmaz diye adım atmıyor olabilir…

Beklentileri yüksektir. 20'li yaşlarda bu sorun olmaz ama, yaş ilerledikçe istediği tarzda erkekleri elinde tutamaz ve yalnız kalır.

bu gerçek değil.
güzel kadınların partneri olmasa bile mutlaka ilgilenen ya da ilgilenmek isteyen birileri olur. muhabbet çabası gösteren birileri muhakkak olur.
kafasına yatar yatmaz ona kalmış ama hiçbir güzel kadın yalnız olmaz.

bu gerçek değil.
güzel kadınların partneri olmasa bile mutlaka ilgilenen ya da ilgilenmek isteyen birileri olur. muhabbet çabası gösteren birileri muhakkak olur.
kafasına yatar yatmaz ona kalmış ama hiçbir güzel kadın yalnız olmaz.

Bu durum da yalnızlığa dahil değil mi Sevgili illusion?

Bu durum da yalnızlığa dahil değil mi Sevgili illusion?

Evrimsel psikolojide insanlar çekici olarak algıladıkları kişilerle daha fazla çekim yaşama eğiliminde olabilirler. Bu, güzel kadınların potansiyel partnerler tarafından daha fazla tercih edilebileceği anlamına gelebilir. Medya ve kültürel faktörler, güzellik standartlarını şekillendirebilir. Bu da güzel kadınların daha fazla dikkat çekme olasılığını artırabilir. Ancak, bu faktörler aynı zamanda güzellik algısını da değiştirebilir ve bu da kişisel deneyimlere ve beklentilere bağlıdır. Güzellik, bir kişinin ilişki başarısını belirleyen tek faktör değildir. İnsanların birbirleriyle olan ilişkileri, sayısız etkenin etkileşimi sonucunda şekillenir. Bu nedenle güzellik, yalnız kalmamak için tek başına yeterli bir faktör değildir ve ilişkilerde daha derin ve anlamlı bağlar kurmak için başka özellikler ve beceriler de gereklidir. Buraya kadar tamam. Ben bütün bunlarla tamamen kişisel bir seçim olduğunu düşünüyorum ve bunca avantajdan sonra işin içine duygular girdiği için yalnız kalma ihtimalinin düşük olduğunu savunuyorum.

bu yargılanacak dereceye getirilemez buna göre yakışıklı erkeklerde yalnız kalabilir
hayat şartları ve tercih meselesidir
yakınlarında ki arkadaşları ve ilgi alacağı ilgi duyacağın kişilerin olması içindeki yalnızlığı yenmeye yetmez ki burada belirli bir aşamaya ulaşamıyorsa kısa süreli ilişkiler yaşayacaktır

affedersiniz, ama etrafiniza baktiginizda bile bunun sebebini anlayabilirsiniz. erkeklerden nefret etmiyorum, ama cogu serefsiz, degisken ve dengesiz.

Güzel olmadigimiz icin bilemiyoruz.

İșlenmemiș veya ham'dır. Yada zirvedeki yanlizligi yasiyordur. Guzel oldugu icin insanlarin yanlis degerlendirmelerinin kurbanıdır. Sonucta buyuk bir gucu tasimakta mesele.

( ön yargı oranı %35) Ayrıca kaliteli vucut abi, %90 oraninda kusursuzu istemesi doğal bana göre. Serengetide besin zincirinin en ust halkası

Son düzenleme:
Geri