Güzel bir kızın yalnız olmasının nedenleri

Konu sahibi son olarak 1939 gün önce görüldü
Tek kozunun güzelliği olması olabilir sanırım bu yüzden hiç "b planı" olmamıştır. En baba yiğit adam bile bir süre sonra güzelliğin ona bir takım şeyler de yardımcı olamayacağını kavrayabilir.
Tanışıldı , hercules`ün 12 görevi misali ağır bir sınavdan geçildi , adam sırtında oklar ile finish`e geldi eeee? Karşı tarafa "mükafatın bu işte beni elde etmeyi başardın daha ne istiyorsun anunakodumunoğlu" dersen evrenin bi tarafına su kaçırma istersen abartma diyebilir adam.

Bir de buna paralel olarak "bu kız ile birlikte olursam katil olurum kıskançlıktan" diyen adamlardan ötürü , aslında çok efendi ve güzel....
insani ilişkiler kurabilen güzel kadınlar da maalesef yanlız kalabiliyor. Rabbim bahtını açık etsin sonuçta herkesin güzellik anlayışıda göreceli oluyor.

Illa sevgili olucak diye birsey yok. Yanlizlik biryerde guzel geliyordur. Yada ruh ikizini daha bulamamistir. Ama kimsede ömurluk tek tabanca kalmicak ki. Dogru zaman=Dogru kişi.
Bilmiyorum bekliyorum lol:/

Ortalık lezbiyen mezbiyen dolu hep. Devir çok bozulmuş. Bize ekmek yok

özgürlüğün tadına varıyordur bir yandan da yalnız kalmak istemiyordur öyle ikilemli bir ruh halindedir fenalardadır

büyük ihtimalle seçici gibi davranıp her erkekten bal almaya çalışıyordur, yalnızlık tercihidir.

Neye gore kime gore guzel **Spam/Adversiting**

Geri