Gururum diyette hiç birşey yediremiyorum.

Konu sahibi son olarak 4650 gün önce görüldü
Aranızdaki mesafenin kaç şehir ya da kaç metre olduğunun bir önemi yok.Ona sarılamamak duygusunun acıttığı gerçeğini değiştirmiyor çünkü.

547489_606084042754079_506818917_n.jpg

547757_576155469080270_2096383742_n.jpg

bu defa,
geride kalan hiçbir şeyin bildiğin gibi olmadığını hissetmeni istiyorum..
umarım,
mutlu değilsindir..

hiç olmadık bir zamanda karşımda gördüğüm yüzün
ve bunu farketmeyişinde karnımda oluşan bıçak saplantısı hissi
ve doruğu sınırsız bir acı..
şimdi
sen bunlara ne kadar tecrübe desen de,
tüm yaşadıklarımın amına koyayım..

yani
ne kadar bozduğumda ağzımı bir o kadar da ağlıyorsam
ki iflas ediyorsa karaciğerim hemen ardından..
bırak
şarkılar da olmasın sen yoksan..

Düşünsene bi sabah uyanıyorsun sevdiğin yanında.Sen uyurken yüzünü inceliyor.Gözünü açtığında ilk onu görüyorsun.Ona baktığında kocaman gülümseyip “kahvaltı hazır sevgilim” diyor.Onun şapşal şapşal pijamalı evde dolaşmasını izliyorsun.Dünyanın en güzel hissi buymuş sanki diye geçiyor içinizden.Sonra mutfağa gidiyorsunuz beraber tatlı tatlı yemek yiyip kalkıyorsunuz masadan.Hadi hazırlan süprizim var sana dediğini duyduğunuzda salak salak bi sırıtma o heyecanlı merak duygusu sarıyor seni.Arabaya atlıyorsunuz hiç bilmediğin bir yere götürüyor seni.Sonra bir göl evi çıkıyor karşına.Tüm geceyi orda geçireceksiniz.Balık tutuyorsunuz, sandalla dolaşıyorsunuz içiyorsunuz eğleniyorsunuz.Sonra gece oluyor .Bir dakika geliyorum diyip çıkıyor dışarı.Sen bekliyorsun gelen yok etraf sessiz korkuyorsun.Dışarı çıktığında bir bakıyorsun yüzlerce dilek balonu gökyüzünde ışıl ışıl.Ve tam o an sana sarılıp “Hayal ettiğim dilediğim her şey kollarımda.Bana böyle hissettirdiğin için teşekkür ederim sevdiğim.” Diyor.Düşündün di mi?Tamam şimdi unut ve bence sen çay koy kanka.

Neymiş efendim,yapamıyormuş.Çok sıkıyormuşum onu,ilgim ağır mı geldi sana?Ulan sen hayatın boyunca böyle kim tarafından sevildin?Böyle sahiplenilmeyi babanda gördün mü?Senin parmağın kanasa,benim içim sızlardı lan.Ki o manzarayı görene kadar.Artık ölüyorum yetiş desen,tırnağımı bile kıpırdatmam.Yeni sevgilinle yolda yürürken beni gördükten sonra yüzünde oluşan o huzursuzluğun ne anlama geldiğini sen çok iyi biliyorsun.
Yanındaki benim seni çok sevdiğimi bilse,senin kalpsizin teki olduğunu bilse sever mi zannediyorsun?Ona da acıyorum,seni insan zannediyor.Sen hasta olduğun zaman,seninle harcadığım dakikaları ne çabuk atıp çöpe başkasına gidebildin?Sen busun işte,bu.Bu kadar basitsin sen.Bana gelmiş;sen benden daha iyilerine layıksın diyorsun bir de.Sen bırak senden daha iyilerine layık olmamı,sen benim tırnağımın ucunu bile hak etmiyorsun.
Sen ölecek ol,yeni sevgilin koşsun sana.Ona sarıl,onunla kur geleceğe dair gelecek planlarını.
Ona günaydın mesajları at,onu koklayarak öp.
Ben..
Sadece sizin yanınızdan geçeceğim..

Ufak tefek sihirbazlık numaraları öğrenmeye başladım mesela seni görünce kendimi kaybediyorum.

Eğer bir gün yürüme esnasında karşılaşırsak,gözlerimiz birbirine temas ederse,sakın benimle yeniden falan tanışma.Biliyorsun,bana iyi gelmiyorsun.Ne bileyim,güldüğün zaman ben kendimi toparlayamıyorum.
Gülüşünün etkisi,bende tepki yaratıyor.Sonrası bana faydalı değil.
Sonra sürdüremiyoruz biliyorsun.Elinde kitaplar olur,farkında olmadan çarpışırız elindeki kağıtlar yere falan dökülür,aynı filmlerdeki gibi.Ne fiyakalı ama değil mi?
Şuan da çok yanarlı dönerli bir yalnızlığım var.Ne mesaj atanım var,ne arayanım.Sorsan,telefonu sadece işe gidip gelmek için,sabah alarmı için kullanıyorum yalan yok.
Eğer biz yeniden tanışırsak,olacakları söyleyeyim.Sen beni hak etmediğin halde,en çok seven taraf ben olacağım.Sürekli seni senden çok sevdiğimi söylediğimde,hep kendini övüyorsun diyordun ya,ya bırak seni öveyim ben.Ama sev yeter ki,ben haklı olsam da sen haklı ol.Yeter ki bağla beni kendine.Gerçi senin bir şey yapmana gerek kalmıyordu.Gülsen,oluyordu olan.Umursamayan sen olacaksın,ikinci mesajı atacak olan ben.
Aramızdaki bağ,kördüğüme dönüşecek.Boş ver,sen kendine benden daha az seveni bulursan,seni daha az umursayan,yapmacık,sana seni sevdiğini iki güne bir söyleyecek olan birisini bulursun..

Bırak ben kendimi övmeyeceğim artık.Sen hep haklısın..
Siz haklısınız..
Mutluluklar..

Bir ilişkiniz vardır, içinde siz yoksunuzdur.
Oksijen tüpüyle sigaraya koşacak kadar yorulmuştur ruhunuz savaşmaktan...

Sevginin karşılığını alamadığında sakın üzülme. En fazla sigaran eşliğinde şiir yazan bi sürtük olursun herkesin gözünde.

Geri