Gururum diyette hiç birşey yediremiyorum.

Konu sahibi son olarak 4648 gün önce görüldü
Her türlü kadın olabilme halimi öyle seviyorum ki!
Ezelden beri böyleyim.
Aşk acısından geberirken bile; garip ama gerçek, mutluluktan da havalarda uçabilmeyi seviyorum mesela.
Ormanların içinde, çamurların içine batarak koşmaya giderken bile kırmızı rujumu ve ojelerimi sürmeyi seviyorum mesela, evet.
O çamur deryası içinde orman çocuğu olmayı; ama ertesi gün sanki hiçbir şey olmamış gibi en dişi halimle topuklu ayakkabılarımla bilmem nerede bir kokteyle gitmeyi seviyorum.
Çocuklarımın annesi,
Sevdiğimin aşkı,
Annemin çocuğu,
Kardeşimin ablası,
Kendimin ta kendisi olmayı seviyorum.

Kıskançlığım olmasa iyi kız olurdum, ama böyle daha tatlıyım.

24 yaşına gelmiş; ama sevgilisiyle kız arkadaşları arasında kalan bebeler var.

Hani nefes almadan yaşıyamazsın, ama sana sorsalar havadaki oksijeni sevmezsin ama ihtiyacın vardır, onsuz yapamazsın, bir nevi böyle bir şey. Uzaksın ama her nefes alışımda senin teninin kokusunu çekiyorum.

Beni görmek için can atan birinin olmaması değil de beni gormemek için can atan birinin olması kalbimi kırıyor.

Eski sevgilini geri istiyosan.”Hala seni seviyorum” diye mesaj gönder.Dönerse senindir. Dönmezse “Halama göndermiştim” dersin.”

Şimdi bir üflesem. Kimbilir kaç promil ‘sen’ çıkar nefesimden.

Mutlu olmadığın biriyle mutlu görünmeye çalışma. Olan mutluluğa olur…

Çok gülen insana iyi davranın, çünkü bir yerlerde hep tek ağlar o.

Ben daha ona seni seviyorum demeden,sevdiğimi söylemeden gitti.anlamış mıdır acaba benim onu sevdiğimi?

Bir karakter eksikliği olarak; Kıskanç olmayan Kadın

"Severek öldürme beni" dedim, sen öldürerek sevdin. Oysa gözlerinden payıma düşecek küçücük bir ışık için, nice derin karanlıklar borçlanmıştım ben. İşte sevmek böyledir. Küçücük bir esinti için fırtınalar feda edersin. Yine de düşünür insan "Değdi mi?" diye.
Ve cevabı, koca bir HAYIR!

"Kıyısızlar kitabından bir bölüm."

Bir anne atasözü: Bu ne bu kağıtlar ? Bunlar atılcak mı? Bak bi şunlara atılcaksa atıyım.

Keşke gözlerimizle fotoğraf çekebilseydik lan.

Geri