Gurbetçilerin bu sene para harcamaması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
2 senedir muthis bir pahalilik var..kòr degilsiniz heralde? Unluleriniz bile yunanistana gidiyor tatile. Bodrum bom bos. Pahali dedik baska birsey demedik.

Temmuz itibarıyla Bodrum’da yoğunluk var.

Ayrıca Türkiye hiçbir zaman turizm bakımından Yunanistan, İtalya ve İspanya ile boy ölçüşememiştir. Bizde öyle bir kabiliyet yok. Bizdeki turizm bakanı havaalanlarında aktarma yapanları bile turist istatistiğine sokuyor.

Temmuz itibarıyla Bodrum’da yoğunluk var.

Ayrıca Türkiye hiçbir zaman turizm bakımından Yunanistan, İtalya ve İspanya ile boy ölçüşememiştir. Bizde öyle bir kabiliyet yok. Bizdeki turizm bakanı havaalanlarında aktarma yapanları bile turist istatistiğine sokuyor.
Cumlenin son kismi dogru bak. Kastim pahalilik.

Türkiya battı bunu kabullenin artık siz ekimden sonra bakın bi ortalık nasıl oluyor

Küreselde gelişen her politik akımı yarım-yurum ve yalan-yanlış yerelleştirmemize fikri bir katkıda bulunup kendi politik fraksiyonumu oluşturmak için çok ideal bir zaman ve konu bulduğumu düşünüyorum. @HosgeldinHarunAbi fikri mülkiyetimi korumaya alman için şahit yazıyorum seni, silahsız örgütüme de ilk teşrif eden olursan müteşekkir olurum.

Mantık basit; gurbetçileri zorbalıyoruz, toplumsal hayatımızdaki her kötü şeyi onlara fatura ediyoruz. Güzel bir markalama ve iyi çalışılmış mottolarla sosyal medyadaki tüm ergen erkekleri de bu sancağın arkasında topluyoruz. İlk motto benden: "Eat the Gurbetçi!"

Bana bu sene kimse Çikolata getirmedi. Halâ umutluyum ama.

oylar cehapeye deyin
sonrası malum

Geri