Gurbetçilerin bu sene para harcamaması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İzine giden çoğu tanıdık arkadaşlarım ve diğer kişilerden duyduğum en çok şikayetin eskisi gibi gezip tozmadıkları köyden dahi çıkmadıklarını söylüyorlar.akıl almaz bir pahalılık varmış! Almancılara bile pahalı geliyorsa yerliler ne durumda kim bilir.!neyse ki alnı secdeye değen bir liderimiz var o bize yeter elhamdulillah…

Çikolata getirmemek için bahane bunlar. Forumdaki gurbetçilerimiz hiç böyle şeyler yapmaz mesela.

Amcam geldi kuzen ile..
bizim amcaoglu soruyor;

Ya kusen ne bu bole alla askina yav. Bizm almanya da boyle seyler yoh hic
Mesla bi nayk ayyakab ya nayk ayakkab okadar para etmes babba!

Valla biz de ortam boyle dedim. defol git almanyadan al osman kusen yha.
Gel sana bir becks ismarliyimda ic kafan yerine gelsin dedim sonra sakinlesti.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paraları yok ki harcasınlar, hepsi burada aç ve sefil.

Çok doğru tatile gelecek olan akrabalarin içine korku girdi Türkiye çok pahalı diyorlar eskiden böyle değilmiş:dd

Çok doğru tatile gelecek olan akrabalarin içine korku girdi Türkiye çok pahalı diyorlar eskiden böyle değilmiş:dd
Tekrar hoşgeldin Serçe, akrabaların doğru söylüyor hem pahalı hem kalite düşük. Yani das Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt nicht. Bir de mutlu insan göremiyorsun etrafında. Gider başka yerde tatil yaparım daha iyi.

2 senedir muthis bir pahalilik var..kòr degilsiniz heralde? Unluleriniz bile yunanistana gidiyor tatile. Bodrum bom bos. Pahali dedik baska birsey demedik.
Oyunu batıldan yana kullanırsan böyle olur !hak yolu tayyeb han hazretleri dururken

bi ara millet
evrupaya gitmek için
kızların peşinde dolanıp duruyordu
yine dolanıyorlardır

Ben gurbetci deilimki Burda dogdum ben inanmiosan dayiya sor
images.jpeg

Melnur gelemediğine göre Avrupa'da durum ciddi olmalı. Yabani bile bir gün evde dondurulumuş Tavuk pişereceği için konu açmış. Orada önemli bir olaymış. Durum baya ciddi olmalı.

Bizim Çikolatalar zaten daha kaliteli. Bizim açımızdam bir sıkıntı yok. Gider, kendimiz alırız.

Melnur gelemediğine göre Avrupa'da durum ciddi olmalı. Yabani bile bir gün evde dondurulumuş Tavuk pişereceği için konu açmış. Orada önemli bir olaymış. Durum baya ciddi olmalı.

Bizim Çikolatalar zaten daha kaliteli. Bizim açımızdam bir sıkıntı yok. Gider, kendimiz alırız.
Bak anladın sonunda, bizim durum burada çok kötü. Sen gene en azından emekli olunca Kaş'a gidip kapıcılık yapıp orada yaşayabiliyorsun biz yol parası dahi bulamıyoruz. Ne kadar şanslısın anla ismail

GuuuurbEeeeEEEeETTttttt elleeeer haram geceleeeer. Size bir gurbet eller videosu atayim mi...

• Hehe
Tepkiler: ne
Geri