ivan divandelen
Gümüş Üye
çok sıcak, gelmeyin...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu sene gelmiyorum seneye tekrar hatırlatırsın isteğini.Çoğu uçak ile gelip, burada araba kiralıyor. Arabasıyla gelenler çok eskide kaldı. O zamanlar çok hediyeler getirirlerdi. Neydi o eski günler. Şimdi en ucuzundan "Nuts veya Nats" diye berbat bir çikolata getiriyorlar. Biz de daha iyisi varken biz onu ne yapalım. Duydun mu @melnur 700 Gramlık içi havalı olan Milka getir. Bizde o yok.
Gurbetci kankilerim orda oldugunuzu biliyorum saklanmayin![]()
Sen de hep bedavacısın. Biraz da sen başkasına ver. Sana zındık yok sen benden zenginsin.@melnur da borç isteyeceğim korkusuna bu yıl gelemiyormuş.
Doğru diyor adam. Sırf TR’deki akrabaları borç istemesin diye “burada sürünüyoruz, hayat çok pahalı, geçinemiyoruz, ülkenin kıymetini bilin” filan diyor çoğu;
Bay Recep bizim dövizleri istemiyor illa yabancı sermaye deyip %30 lara yakın faiz veriyor elin Amerikalısına, İngilizine,..... Birde onlara brifing verip gelirleri için garanti veriyor. Oysa gurbetçilere de güzel faiz verse millet ülkeyi döviz ile coşturur. Bize şu an faiz %0. Millet salak mı, gerçi bayağı var, dövizini getirsin.@melnur dövizleri ne zaman getiriyorum ülkemize ;d
Bu bir gelenek. Almanya'dan geliyorsan hediye getirmelisin. Herkes bunu senden bekler. Ben de Berline gelsem Fındık getirirdim.Sen de hep bedavacısın. Biraz da sen başkasına ver. Sana zındık yok sen benden zenginsin.
“Bana oraların meşhur çikolatalarından getiren bir gurbetçi olsa belki olumsuz algım biraz yıkılır” diyerek bir kamu spotu da bırakayım şuraya djdjsk@No Pasaran gurbetçi fobisi oluştu senin yüzünden, bizim kuzenler burada dur yapma
Süreyya dışında kimse dönüş yapmasın lütfen..
İsteme borç benden, buz gibi soğurum senden..
- gurbetçi gurbetoviç
Bana bir çuval altında verseler fikrim değişmez“Bana oraların meşhur çikolatalarından getiren bir gurbetçi olsa belki olumsuz algım biraz yıkılır” diyerek bir kamu spotu da bırakayım şuraya djdjsk
Asla bu tür sözde geleneğe uymadım. Sen gelirsen gene de geleneklerini uygula. Kavrulmuş olsun fındık, ben de sana bir Bratwurst yediririm sıkıntı yok.Bu bir gelenek. Almanya'dan geliyorsan hediye getirmelisin. Herkes bunu senden bekler. Ben de Berline gelsem Fındık getirirdim.