Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gurbetci kankilerim orda oldugunuzu biliyorum saklanmayin![]()
Bi post az gelir çünkü. Önemli şahsiyetler ;dKonudaki postlar çok iyi shdjdjdj bir post daha sonra post daha… agsdhdj
Hee uçağım var diyorsun kjkjkjkjkjyok kiz ben ucakla gelecam rahatima pek düskünüm
Yo yo bazıları dönsün bilhassa yandaş yalakalar ve din tüccarları. Böylece buralarda bırakılan kötü izler yavaş yavaş silinirMümkünse dönmesin hiçbirisi.. konuyu okumadım bile, başlık yeterli.
@ismail89 Almanya’ya gelmek istemiyor muydu? Yolladın mı davetiyeyi? : ddYo yo bazıları dönsün bilhassa yandaş yalakalar ve din tüccarları. Böylece buralarda bırakılan kötü izler yavaş yavaş silinir
Yok abi, zaten var burada yüz binlercesi bize yetiyorlar. Doğrusu biz burada kurtulmak istiyoruz onlardan. Sizin oralarda kalsın daha iyi.@ismail89 Almanya’ya gelmek istemiyor muydu? Yolladın mı davetiyeyi? : dd
Gelir ve sokak reportajında biz Almanya'da açız siz burada hükümetin değerini bilin bu refah hiç bir yerde yok der.
Gurbetci kankilerim orda oldugunuzu biliyorum saklanmayin![]()
en iyisi ben bisikletle gelim bariHee uçağım var diyorsun kjkjkjkjkj