Günlük dozumuzu alalım…

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
gulumseme 1 saniye kivirtma 2 dakika
madem oyle gulumsemenin ekran resmini cekip gonderseydin
resmen 18237498271987 dakikadir kivirtma izliyoz
ne illet bir seyse gunluk doza ulasmadan kapatamiyoz da

Bunu beğeniyorum. Epeyce. Normalde hiç hoşlanmam sarışın ve türevlerinden.
Ama duruşu mu nesi ne bileyim. Kocam olsa yok demezdim öyle yani. Bilmiyorum.

IMG_7251.jpeg

İç Oğlanı gitmiş bi' tane suriyeli bulmuş onu atmış, birkaç karı gördüm aşırı zevksizmiş, hemen engelledim.

KIZLAAAAAAARRRR,
bugüm kadir gecesi ama olsun,
hadi foti atın

peki dikapriyo mu biret mi, bence dikapriyo.

Altin vurusu hangi kizimiz yapacak ben onu merak ediyorum aksjbsbbsbs

İç Oğlanı gitmiş bi' tane suriyeli bulmuş onu atmış, birkaç karı gördüm aşırı zevksizmiş, hemen engelledim.

KIZLAAAAAAARRRR,
bugüm kadir gecesi ama olsun,
hadi foti atın

peki dikapriyo mu biret mi, bence dikapriyo.
Hdhdhsbba

bu adamlar tek elin avucunu acsalar, ben orada ayakta dursam, yine tasiyabilirdiler beni. guclu ayilar (ovgu) :d *kalpkalp*

:’)))Her ne kadar “barbie” filmiyle coolluğuna haşinliğine gölge düşürmeye çalışan dış mehtaplar olsa da!? hem oyunculuğu hem de *yanlışım yoksa 09’da grubunu kurup aynı isimle yayınladığı Dead Man’s Bones albümü ile Ryan Gosling diyerek ruhumu ortaya koyuyorum kızlar…………

IMG_8754.jpeg

:’)))Her ne kadar “barbie” filmiyle coolluğuna haşinliğine gölge düşürmeye çalışan dış mehtaplar olsa da!? hem oyunculuğu hem de *yanlışım yoksa 09’da grubunu kurup aynı isimle yayınladığı Dead Man’s Bones albümü ile Ryan Gosling diyerek ruhumu ortaya koyuyorum kızlar…………

Ekli dosyayı görüntüle 96905
Ya bu adamin burnu mu cenesi mi bir yeri bana batiyor. Buldum, gozlerinin arasindaki boslukla burnu galiba. Boyle bi bana guvenilmez imaji veriyor .p

Sanki adamin da cok umrunda ya jklhfj

Ryan beye inat, Chris Evans diyorum.
Zaten The Grey Man'de, ben Lloyd Hansen'i tutuyordum.
Kötüler güzel olunca, bir cazibe merkezi haline geliyorlar.

bu adamlar tek elin avucunu acsalar, ben orada ayakta dursam, yine tasiyabilirdiler beni. guclu ayilar (ovgu) :d *kalpkalp*

Thalassacığım özellikle bu mesajında senin günlük doz anlayışınla erkeklerin günlük doz anlayışını çok benzer buldum.. :))

adamin sirtina atlamak istiyom. tasi beni mritalianoarjantinolazo.
yav ben saniyordum ki bir ben begeniyorum adami, meger instagram alemin kizlari, hatta gayleri bile begeniyor bu adami :d

Yenir
Yeldaciiiiim bizim doz ve erkeklerin doz nasil ki? Biz evimize reyiz, çocuklarımıza baba mi bakiyoz... Sjxdj

Geri