Günlük dozumuzu alalım…

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Thalassacığım özellikle bu mesajında senin günlük doz anlayışınla erkeklerin günlük doz anlayışını çok benzer buldum.. :))
erkeklerin gunluk doz anlayisina bir varlik (:d) ve kadin olarak sadece samantha jones yakindir :d ben genel olarak buyuk, guclu, kalipli adamlari begeniyorum goruntu olarak. cok mu

erkeklerin gunluk doz anlayisina bir varlik (:d) ve kadin olarak sadece samantha jones yakindir :d ben genel olarak buyuk, guclu, kalipli adamlari begeniyorum goruntu olarak. cok mu
Çok değil elbette hakkın, hakkımız.. :)

Yenir
Yeldaciiiiim bizim doz ve erkeklerin doz nasil ki? Biz evimize reyiz, çocuklarımıza baba mi bakiyoz... Sjxdj

ortak nokta olarak kalçadan bahsediyor, yani doz uzvu olarak @yeLda cığım doğru mu tespit ettim…
Bana da baktırdınız, halbuki ben negzel lefty’nin fitbol konularına bakıyordum…
Evet fitbol

ortak nokta olarak kalçadan bahsediyor, yani doz uzvu olarak @yeLda cığım doğru mu tespit ettim…
Bana da baktırdınız, halbuki ben negzel lefty’nin fitbol konularına bakıyordum…
Evet fitbol
Aaa Ashriel'in mesajını görmemişim senin vesilenle gördüm Larienciğim. Ashrielciğim bizim doz daha samimi, hisli ve masum... Erkeklerin daha suni, hissiz ve yüzeysel. :))
Larienciğim tespitin çok doğru bu sebeple özellikle Thalassa'nın bu mesajını erkeklerin doz anlayışı ile benzer buldum. :)) Ama tabii öncelikler farklı olabiliyor benim de geniş omuz doz anlayışım var, olabiliyor böyle zaaflar. Futbol da bir zaaf tabii bu arada.. :)

niye oyle diyorsun ki. o nasil kiyaslama ya. adamin poposuna cimcik atmak istesem bile, yuzunu, burnunu, gozlerini de begendim :d genel olarak begendim. enerjisini ve ses tonunu da begendim *smizingangelemoji*

Yoo benim dozlar da hissiz ve yüzeysel o yüzden Thallassa hanimcigimin dozlarina bayıldım.. sjxjs
Thalassa'nın paylaştığı günlük dozlarına gözlerinden kalp fırlayan emojiler attığında bunu anlamıştım Ashrielciğim. :)) Tabii önemli bir husus günlük doz noktasında hemfikir olabilecek forum arkadaşlarına sahip olmak.. :))

Boş sohbetlerle konuyu sabote etmeyin bi zahmet…. Her alıntınıza yağuşuklu birini koyun bari……….. ahamdlcjnfjfjffjfjdhfjfjfj

evet KARDEŞLERİM, BU ARKADAŞIMIZ CHEF, CEDRİK….
IMG_9539.jpeg
Kendisi mutfakta yemek yaparken birtakım sapıkımsı, efendime diyeyim açtığı hamura, sapını kopardığı çileğe erotik hareketler yaparak, yer yer beyaz şarabı sallarken içinizden namık’ın “salla salla tittrettt” şarkısını istemsiz mırıldandığınız, karamel sosa yanlayan bi’ arkadaşımız….. AŞIRI SEKSİ OLUP AŞIRI İTİCİLEŞMEYİ BAŞARMIŞ BÖYLELİKLE… yiyecekleri parmaklamayı bırakıp ADAM GİBİ yemek yapmaya başladığı gün kırdığım notunu vereceğim…

GÜNLÜK DOZ BİTMİŞTİR.

hi cutie oeh
bir arkadasla bu rugby oyuncularin karakter analizi yapmaya basladik eglencesine. bakin, bu yakisikli beyefendi cok hassas ve duygusal, biraz saf bir erkege benziyor. sanki cocukmus daha gibi. benceeee yani. arkadasimin dusuncelerini yazmayayim, o hep hakaret ediyor zaten ehi hi ih :'

Boş sohbetlerle konuyu sabote etmeyin bi zahmet…. Her alıntınıza yağuşuklu birini koyun bari……….. ahamdlcjnfjfjffjfjdhfjfjfj

evet KARDEŞLERİM, BU ARKADAŞIMIZ CHEF, CEDRİK….
Ekli dosyayı görüntüle 98113
Kendisi mutfakta yemek yaparken birtakım sapıkımsı, efendime diyeyim açtığı hamura, sapını kopardığı çileğe erotik hareketler yaparak, yer yer beyaz şarabı sallarken içinizden namık’ın “salla salla tittrettt” şarkısını istemsiz mırıldandığınız, karamel sosa yanlayan bi’ arkadaşımız….. AŞIRI SEKSİ OLUP AŞIRI İTİCİLEŞMEYİ BAŞARMIŞ BÖYLELİKLE… yiyecekleri parmaklamayı bırakıp ADAM GİBİ yemek yapmaya başladığı gün kırdığım notunu vereceğim…

GÜNLÜK DOZ BİTMİŞTİR.
Biz bu konuyu daha önceden işlemiştik sjsj

Geri