Günlük Bahane !

Konu sahibi son olarak 4461 gün önce görüldü
206_584413858249546_689714851_n.jpg

Ben
seni seviyorum,
Sen gezmeyi,
Senin gittiğin yere hiç gelemiyorum ben,

Öylece durmayı seviyorum,
... Durup ardından bakmayı,
Ama sen yürümeyi
seviyorsun,
Hemde arkana bakmadan,
Yaprak seviyorum ben yaprak,
Kuru yaş
ayırmadan,
Sen ezmeyi seviyorsun,
Neye bastığına bakmadan....

Olmuyor değil mi...??

Ne yaptığını merak ediyorsunuz. Nerede olduğunu ne yaptığını deli gibi merak ediyorsunuz. Yüzü, gülüşü, susuşu aklınızdan gitmiyor. İçtiğiniz kahve geliyor aklınıza gittiğiniz film, tartıştığınız konu..olmuyor değil mi, sesini özlüyorsunuz kiminin gözleri ona benziyor kiminin elleri..üşümüşlük hissi içinizi kaplıyor, gitmiyor, donuyor. Zaman zaman karnınızdan kalbinize yürüyen bir ağrı hissediyorsunuz­..ve o kahrolası sorular..acaba hayatında biri mi var..kimseyi öptü mü, sarıldı mı, daha da acısı..beni unuttu mu ? bu size de oluyor değil mi..ve aslında olmuyor değil mi..onsuz olmuyor..!..

.....
bal gibide oluyor !

Eğer Bir Kadın Ağlıyorsa, Yanına Yaklaş ..
Saçlarını Okşa, Gözlerine Bak, Ve Deki ;

"Sümüklü Ne Ağlıyon"

:p

Ben de üşüyorum dışarı çıkıcam yağmur da yağıyor nane limon iç dikkat kendine odunum :srl:

Ben de üşüyorum dışarı çıkıcam yağmur da yağıyor nane limon iç dikkat kendine odunum :srl:

kerestem benim evde kaldım zaten dışarı çıkmıyorum yasakladı evdekiler :hih:çıkma sende ne var dışarda boşver bende sana izin vermiyorum:icon_yillarcaezildi

sen kal evde :p hastasın evde kimse yok sıkıldım gelince didişiriz :D

"elimden hiçbir şey gelmiyor inan
dünyasız kaldıkça böyle
aklıma seni düşürüyorum
karnıma bir tank giriyor
gibi seni düşünüyorum"

"senin önünde kendimi yere atsam, ağlasam ve anlatsam bile, biri sana cehennemi sıcak ve korkunçtur diye anlattığında cehennem hakkında ne bilebilirsen, benim hakkımdada ancak o kadarını bilebilirsin..."

"ah, bu boşluk... burada göğsümde hissettiğim bu korkunç boşluk! sık sık düşünüyorum: onu bir defa olsun, yalnız bir defacık şu bağra basabilsem, bütün bu boşluk dolardı."

"ne diyor şair?

şu kalabalığa bir su versem, yeşerse...“

68267_178377778847384_598463_n.jpg

Lucy: Hiç gelmedin bile, hiç aramadın da..

Sam: Hayır yapma!

Lucy: Sen beni unuttun, sen beni nasıl unutursun?

... Sam: Hayır seni unutmadım, ben seni asla unutmadım.

Lucy: Senden nefret ediyorum, senden nefret ediyorum ..

Sam: Bana kızmayı keser misin, bir saniye bana kızmayı keser misin. Çünkü sana tek bir şey söylemek istiyorum, tamam mı? Dinler misin? Dün gece sana bir mektup yazıyordum ama kelimeler çok büyüktü, tamam mı?

parmak uçlarıma hapsettim seni,
dokunduğum her yerde seni hissediyorum,
canım yanıyor...

şimdi acının ne olduğunu gerçekten biliyordum.
ayağını bir cam parçasıyla kesmek ve eczanede dikiş attırmak değildi bu.
acı,insanın yüreğini paralayan ve sırrını kimseye anlatmadan birlikte ölmesi gereken şeydi.

kollarda, başta en ufak güç... bırakmayan,
yastıkta kafayı bir yandan öbürüne çevirme cesaretini bile yok eden şeydi.

[YOUTUBE]pknp4J0zzpc[/YOUTUBE]

Gel bak bir elimde gökyüzü var halaaaa.......

"neden yazı yazdığımı mı soruyorsunuz bana? zevk mi alıyorum? değer mi? peki para kazandırır mı? öyleyse bir nedeni var mı?

yazıyorum çünkü

içimde susturamadığım

... bir ses var..."

Şu saatten sonra benden tek bir yaprak oynamaz! hayatta her şey bizim için.. hayırlısı ..

KAÇIRANLAR ve TEKRAR YAŞAMAK ÎSTEYENLER için gelmedik bu dünyaya.. Zamanında KIYMET BÎLMEYENE, ne TEKRARIMIZ olur, ne de ÖZET' imiz.. ! Nokta (.)

Geri