Günlük Bahane !

Konu sahibi son olarak 4461 gün önce görüldü
Can dediğin Ya canın olmalı, Ya da canını taşımalı..
Yar diyemezsin ki herkese,
İçindeki yaran olmalı..
Herkesin de bir yüreği vardır amma,
Yürek dediğin de Bir Aşka yanmalı...

Suskunluğum Ateşleri İçmekti İçtim
Yalnızlığım Boynuma Çöken Hükümsüzlüktü Hükümsüzüm
Hafızamdaki Bütün Harfleri Döktüm Alfabesizim...

Neyim mi VaR DuR SöyLeyim; Acım VaR, DeRDim VaR ,KedeRim VaR, Hüz/NüM VaR, ßiRazDa KıR/GıN/LıK/LaRıM VaR...

ßeni yalNIz ßIrakmanIzI seviyorum hele birden aniden hayatImdan cIkmaNIzI , giderken de bi ton hüzün ßIrakmanIzI seviyorum ..
Cünkü kendime güvenim tam , aynaya her ßaktIgImda 'yo ßen yanLI$ yapmadIm, ßen hata yapmadIm ' diyeßiliyorum . Cünkü ßen yapmak istediklerimi yaptIm .
Pi$man olacagImI ßildigim hic bir $eyi yapmadIM, ke$ke yapmasaydIm demedim yada ke$ke yapsaydIm ...
ßen herkesi cok sevdim , hayatIma girmeye calI$an herkese izin verdim .
Hakketmeyen cok ki$i oldu , belki dogru belki yanlI$ ama ßöyle büyümüyormuyuz ?
Aynaya ßakabilecek yüzüm var ßenim, ya siZin ?

(o:

Yıllar geçer bir fotoğrafını görürsün . İlk önce biraz şaşırırsın bunun burada ne işin var dersin . Sonra bir garip olursun biraz özlersin biraz küfür edersin buna benzer şeyler yaşarsın ama tek tek incelersin her milimetrekaresini , şarkınızı açarsın hüzünlenirsin biraz ağlamaklı bir hal alırsın . Sonra mı sonra bir sigara yakar kaldığın yerden devam edersin...

Mutluluğumu sahte kelimelere satmıyorum ben!... Hakedenlere armağan
ediyorum... Gönlü bile
olmayanlardansa artık özür dilemiyorum... Sadece teşekkür
ediyorum.. Siyahın yanında beyazın nasıl durduğunu bana qösterdikleri
için... Vaktimi harcamak istemiyorum.. Bağışlayıcı yönümü meşgule verdim.. GÜLÜP GEÇİYORUM...!

Üzülmekten yoruldum.
Beni kırmalarından yoruldum.
Beklemekten yoruldum,
Neyi beklediğimi bilmeden, özlemekten de yoruldum.
En çok da düşünmekten !
Susmaktan yoruldum,
Sürekli susup içimde avazım çıktığı kadar haykırmaktan.
Hep kendimle başbaşa kalıp,
Hep kendime sığınmaktan YORULDUM...

"Ne zaman hayata tutunmaya çalışsak, hep mahrem yerleri geldi elimize."

Ben; aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan, masaya oturduğu zaman ilk olarak ayaklarını koyacak yer arayan, küçükken radyodan kaset dolduran, iki eli birden doluyken elektrik düğmesini burnuyla açıp kapayan, otobüsü kaçırınca gurur yapıp arkasından koşmayan, hayatında hiç lost izlememenin eksikliğini hissetmeyen, yolda giderken kaldırımdaki karo taşların çizgilerine basmamaya özen gösteren, gülünmemesi gereken yerde gelen gülme krizinin verdiği haz ve acıyı birçok kez yaşamış olan, bir türlü insanlara güvenmemesi gerekirken her defesında aynı hataya düşen, kazanmışlıkları ve kaybettikleriyle güçlenen hayatı sil baştan yaşamayı seçen koca dünyanın bir nedeni de ben olayım diyen bir insanım..

Parağrafsız bir şiirken yokluğun
makyajsız mankenlere benzerdi tüm şiirler
dudağımda
ayrılık besteleyen hoyrat bir ıslıktın..

... Oysa sadece cemre değildi mevsimime düşen
yüreğime, acın düşünde anladım
farkındaydım sevgili
bir düş'tü gördüğüm
ve yüreğime damlayan bir düşüştü gözlerimdeki
birikmiştin yüzümün kıvrımlarında
belkide
'SEN' adlı bir ihtilaldi yaşadığım.

Bir seri katilin her gün düşündüğünü yapıyorsun
Kesici alet kullanmadan öldürüyorsun
Ne iz bırakıyorsun ne de BİZ...

herkesin masalını gömdüğü bir kenti
yüzünü sakladığı bir aynası var...
ne zaman karşılaşsam kendimle,
'kimsin' diye soruyorum...

-e'nin yanına l harfi gelince ne olur?

+çok mutlu olurlar.

neyi düşünüyordum da o sigarayı tersten yaktım ben :(

Sarılmak ; Neden Güzeldir Biliyor Musun . . . ?
- Neden . . . ?
- Ya Yemişim Nedenini . . . Sarıl İşte !

İki kişi eşit sevemez birbirini. Bir taraf mutlaka ya eksik kalır, ya fazla gelir. Bunun bir terazisi de yoktur ki ölçülebilsin. En doğru sonucu ayrılık söyler. O gösterir hangi tarafın daha az sevdiğini. Bunu öğrenmek bir aşka mal olur ama... Ve biter tüm birliktelikler. Dedim ya işte; aşkta eşitlik yoktur, birliktelik vardır. Ve o eşitsizlik birlikteliği de bitirir...

Kimseye soramıyorum seni!
kirlenme diye hiç öpmedim ya...
belki başkasını seversin diye,
hiç söylemedim sana sevdiğimi.
bilmiyorsun,
boğazımda düğümsün!
yutkunsam gideceksin,
yutkunmasam...
ölürüm...!

Geri