Güney Kore'de sıkıyönetim ilan edildi

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Sıkı yönetim ilanı sebebinin ülke içerisinde olan Kuzey Koreli unsurları temizlemek olduğu belirtiliyor

Güney Kore Cumhurbaşkanı Yoon Suk-yeol, sıkıyönetim ilan etti. Muhalefeti hükümeti felce uğratmakla suçlayan Yoon, sıkıyönetim ilan edilmesinin amacının Kuzey Koreli unsurları devletin içerisinden temizlemek olduğunu belirtti.

Güney Kore Cumhurbaşkanı Yoon Suk-yeol, sıkıyönetim ilan etti.

Güney Koreli lider, sıkıyönetim kararının Kuzey Kore yanlısı unsurları devletin içerisinden temizlemek amacıyla alındığını açıkladı.

Muhalefeti hükümeti felce uğratmakla suçlayan Yoon, sıkıyönetim yoluyla özgür ve demokratik Güney Kore'yi yeniden inşa edeceğini belirtti.

Ülkenin ana muhalefetteki Demokrat partisi kararın ardından milletvekillerini parlamentoya çağırdı.

Kaynak

1733236833784-yeni-proje-2024-12-03-t-173734.354

Ben bu olayı takip edemedim. Komünizm isteyenler mi varmış neymiş. Haklı adam. Yallah kuzeye o zaman

Güney Kore Cumhurbaşkanı Yoon Suk Yeol, Salı günü, ülkedeki muhalefeti 'parlamentoyu kontrol etmek', 'Kuzey Kore'ye sempati duymak' ve 'devlet karşıtı faaliyetlerle hükümeti felç etmekle' suçlayarak 'acil sıkıyönetim' ilan etti.

Yoon açıklamayı televizyonda yayınlanan bir brifing sırasında yaptı ve “Kuzey Kore yanlısı güçleri ortadan kaldırma ve anayasal demokratik düzeni koruma” sözü verdi.

Kaynak

cumhurbaşkanı ve eşinin yolsuzluğu iddiaları üzerine bu gelişmeler olmuş haberleri var.
olan yine bize olacak. dünyanın bir ucunda da olsa gelip bizi etkileyecek.

Bu ne ya. Bu saatlik darbe mi olur. Bitmiş bile.

Kuzeylisi de Koreli, güneylili de Koreli. Kimi kimden nasıl ayırt edecekler? Kuzeylilerin dötünde Kırmızı Yıldız dövmesi mi varmış?

Bizi etkiler mi? Evet, yakında görürüz neden ve nasıl.

Tiyatrodan yurt dışına kaçanlar olmuş. Bi selfi bile atmaya korkuyorlar. Tabi yine tiyarodan.
Çok tatlısın ya ismail 40 yılı aşkın Almanya'da yaşayanı hala 2015 sonrası geldiğine inananıyorsun. Devam et hayal üretmeye, aynı hayali tiyatro darbe için de kuruyorsun. Sivil darbeyi de inkar ediyorsun.

Çok tatlısın ya ismail 40 yılı aşkın Almanya'da yaşayanı hala 2015 sonrası geldiğine inananıyorsun. Devam et hayal üretmeye, aynı hayali tiyatro darbe için de kuruyorsun. Sivil darbeyi de inkar ediyorsun.
Harbiden, at bi selfi. Neden korkacaksın ki? Biz seni koruruz.

Kuzeylisi de Koreli, güneylili de Koreli. Kimi kimden nasıl ayırt edecekler? Kuzeylilerin dötünde Kırmızı Yıldız dövmesi mi varmış?

Bizi etkiler mi? Evet, yakında görürüz neden ve nasıl.
Genelde çok rahat ayırt edebiliyorsun, benzeri 90 öncesi ve sonrası Doğu Almanlar için de geçerliydi. Bugün dahi bazı bölgelerde hemen görebiliyorsun farkı ama sen anlamazsın bu konulardan. Sen dötlere dövme yaparak ayırt edebiliyorsun.

Harbiden, at bi selfi. Neden korkacaksın ki? Biz seni koruruz.
Gel yanıma yavrum canlı gör. Ben senin gibi güçlü değilim selfi atmaya, senin selfin çok güzeldi anlarsın ya.

Genelde çok rahat ayırt edebiliyorsun, benzeri 90 öncesi ve sonrası Doğu Almanlar için de geçerliydi. Bugün dahi bazı bölgelerde hemen görebiliyorsun farkı ama sen anlamazsın bu konulardan. Sen dötlere dövme yaparak ayırt edebiliyorsun.
Aydınlat bizi.

Eskiden olsa Kore Uzmanları Haber Türk’e çıkardı çoktan. Veyis Ateş, Mete Yarar, Nedim Şener… Şimdikiler nerde…

Bu tür konulardaki melnur ve ismail kavgalarını, minik laf sokmalarını çok seviyorum jfkdjsk
Sıkı takipçinizim abi devam

Geri