Güneş'in en net görüntüsü çekildi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Görüntülemeyi bir Teleskop yapıyor. Bütün teleskoplar Dürbün gibi çalışmıyor. Radar dalgaları (ışınları) algılayanlar da var. Bizim Köy'de düz mantık ile Doktor olunabiliyor.

Bak güzel arkadaşım, akıllı arkadaşım, Zeki arkadaşım, demokratik arkadaşım, aydınlıkçı arkadaşım Senden rica ediyorum; bizim gibi körü körüne giden makarnacıları uyandırmak için bu belge bana lazım.! uyanmamız lazım ya anlatamadım mı? Hani Hz internet lafları ile bize ne güzel yaftallamalar yapıyorsunuz ya bunların gerçek olduğunu görürsem inanacağım söz. Ha şöyle bir şey var; ben attım yalanı, öpeyim inanını diyorsan ona bir şey diyemem. mutlaka Onun da bir alıcısı vardır elbet. Ancak Benim nazarımda artık hiçbir sözünün hükmü olmaz. Ama lütfen senden rica ediyorum bizim gözümüzü biraz aç. Hem fena da olmaz. Nasıl olsa dijital izler asla kaybolmaz bunu yapanlar elbet bulunur. Mutlaka gündeme gelir bu sayede herkes gerçekleri Görür aydınlanırız. Gaz vermek olarak algılama ama hadi biraz cesaret gönder bana materyalleri.

Aynı; iddiaların asılsız iftira olduğunu kanıtlayarak iktidara sahip olmayı garantileyecek olan CHP ile aynı hatayı yapma! Bak ne güzel herkes görecek bilecek öğrenecek özellikle makarnacı diye baktıklarınız her şey tam istediğiniz gibi çok güzel olacak. Daha sana nasıl bir fırsat verebilirim bilmiyorum...
O kadar birikiminle hala göremiyorsun ya pes doğrusu. Neyse sen hala İsrail ile ticaret yapılmadığına inanmaya devam tek değilsin milyonlar var senin gibi, sizlerden bahsetttim ilgili başlıkta. Belge isteyerek güzel kamufulaj yapıyorsun. Artik herkes ger iddiasına belge ile gekecek aynen senin gibi demi. Mesela sen ne zaman hangi iddiana belge sundun canım? Seçim konuşmaları belge sayılmịyor mu, sizin ex ortağın açıklamalarını nereye koyacağız?
Neyse noldu Kırgızistan'a gidip çiftçilik hayelkerine sen bunları anlat, elin oğlu ticaret yapıyor biz kavga ediyoruz. Banane peşine düşen, güvenen,..... düşünsün.

Her fırsatta olmadık laflar ile suçlamalarda bulunan sensin. diyorum ki ispatla Eyvallah önünde saygıyla durayım. Hadi buyur. Yav he he hırsızlar için kol kola yürüyüş yapanlar sizlerdiniz zaten bir şey diyen yok. Sana muazzam bir fırsat veriyorum ispatla. Atatürk gibi milli bir duruş sergileyen insanın yolunda olduğunu, Kuvayi Milliye ruhu ile hareket ettiğini söyleyip de batının önünde dinlenenler arasında ne fark var bul bakalım. Ben sana bir şey demiyorum Senin de farkın yokmuş Eyvallah Yav he he. Bu saatten sonra fikirlerin ve yazıların benim için hükümsüzdür.

Her fırsatta olmadık laflar ile suçlamalarda bulunan sensin. diyorum ki ispatla Eyvallah önünde saygıyla durayım. Hadi buyur. Yav he he hırsızlar için kol kola yürüyüş yapanlar sizlerdiniz zaten bir şey diyen yok. Sana muazzam bir fırsat veriyorum ispatla. Atatürk gibi milli bir duruş sergileyen insanın yolunda olduğunu, Kuvayi Milliye ruhu ile hareket ettiğini söyleyip de batının önünde dinlenenler arasında ne fark var bul bakalım. Ben sana bir şey demiyorum Senin de farkın yokmuş Eyvallah Yav he he. Bu saatten sonra fikirlerin ve yazıların benim için hükümsüzdür.
Kamil ağam güneşe gel güneşe, bırak hırsızları, yalancıları,........ onlar için kendini heba etmene değmez.
AKP'lilerin en birikimlisi sensin, diğerleri eline su bile dökemez. Birikimsiz AKP'linin birisi 1 Kg domates Almanya'da 20€ diye bas bas bağırıyormuş. Ona da söyle de belge ile gelsin.

Son düzenleme:
Geri