Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yalan hocamŞu konuda “sabah kahve içmesem ayılamıyorum” triplerini görünce istemsiz gülüyorum. Biraz cool görünme çabası mıdır yoksa gerçekten istek midir bilemem lakin bana ilki gibi geliyor. İnsan kahvede sevebilir ama buna sanki bir tür yaşam pınarı muamelesi göstermek fazla abartı geliyor. Sabah kahve içmeden ayılamıyormuş beyimiz/hanımımız. Bak bak bak. Ana tarafı Sivaslı, baba tarafı Çorumlu ama bu hayatta ayılabilmesinin yegane yolu bu. Sanki bana Tatyos Efendi, Tanburi Haham Moşe Efendi, Münir Nurettin… Vıcık vıcık kahve romantizmi gerçekten bayıyor. Şurada 2 poğaça yediğimi yazsam keko oluyor ve taşlanıyorum ama düzenli bir şekilde bir müddet kahve içince dişleri sanki 10 yıllık samsun216 içicisi gibi olsam arşa kaldırılıyorum, üzücü : dddd
Koç burcu denklemi :dgüne kahveyle başlamıyorum ama gün içerisinde tüketiyorum ve günü kahveyle bitirmeyi seviyorum…
-bu mesajı kahve içerken yazıyorum….
Pogacalar gevrek mi?Şu konuda “sabah kahve içmesem ayılamıyorum” triplerini görünce istemsiz gülüyorum. Biraz cool görünme çabası mıdır yoksa gerçekten istek midir bilemem lakin bana ilki gibi geliyor. İnsan kahvede sevebilir ama buna sanki bir tür yaşam pınarı muamelesi göstermek fazla abartı geliyor. Sabah kahve içmeden ayılamıyormuş beyimiz/hanımımız. Bak bak bak. Ana tarafı Sivaslı, baba tarafı Çorumlu ama bu hayatta ayılabilmesinin yegane yolu bu. Sanki bana Tatyos Efendi, Tanburi Haham Moşe Efendi, Münir Nurettin… Vıcık vıcık kahve romantizmi gerçekten bayıyor. Şurada 2 poğaça yediğimi yazsam keko oluyor ve taşlanıyorum ama düzenli bir şekilde bir müddet kahve içince dişleri sanki 10 yıllık samsun216 içicisi gibi olsam arşa kaldırılıyorum, üzücü : dddd