Günde bir kitap bitiren insanlar

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Kitap kurdu.
Kalın kitapları bir günde bitirme, kesik cümle görme özelliği. Herkes de vardır.Önemli olan açığa çıkarmak.

olaylar üzerine kurulu bi kitapsa meraktan yapmışlığım var, ama bazı kitaplar uzun uzun altı çizile çizile okunmalı, bi günde bitirilirse haksızlık edilmiş olur onlara.

10 gündür ara vermiş olsamda günlük bir kitap sıkça bitiririm en son okuduğum
akif pirinçci'nin felidae kitabıdır bir kedi polisiyesi ve harika:p

50 sayfalik kitabi ninem de bitirir.

kitap okuma grubumuz var kitap 200 sayfanin altindaysa okumayi son gune birakiyorum toplantiya oyle katiliyorum

Oldu öyle dönemlerimiz..
Şimdi yılda 1-2 kitap ancak..:(

Pembe Roman okuyorsa olur tabi. Doktorum dizisi falan.

inzivaya çekildiğim dönemlerde okumuşluğumuz oldu aslan parçaları; şimdilerde vaktimi daha faydalı ve zevkli şeylerle değerlendiriyorum.... MESELA SEWGİLİMLE....

Kurgu eserler için konuşuyorum. Bunun şaşılacak bir yanı olmadığı gibi keyifli bir yanı da yok. Kitap okumaya bir kutsiyet atfetmek istemiyorum ancak kitabı hızlı hızlı okuyup bir diğerine koşarcasına geçmeyi pek mantıklı ve maksadına uygun bulmuyorum. Mümkünse üzerine biraz düşünmek, bir parça özümsemek gerek. Aksi halde Youtube'dan herhangi bir videoyu 1,5x hızda izlemekten pek de bir farkı kalmıyor kitap okumanın. "Mış gibi" yapmış olmak için zaman kaybetmeye gerek yok.

lisede okuduğum ilk aşk romanı o kadar sarmıştı ki bir günde bitirmiştim. 350+ sayfa falandır öyle ince bir şey de değildi ama dili basit, akıcı ve kurgu da sürükleyici oluncaa....
aşk, fantastik,bilim kurgu tarzı ve dili sadece kitaplar akıp gidiyor. boş zamanı olan insan rahatlıkla okur. brn de çok okurdum ama artık maalesef okumuyorum.

Vakit geçirmek için okunan kitaplar 2 saat'te de okunur. Kuzenim bana bir saat'ten kısa dürede bir masal kitabı okuyuveriyordu.

Bir şeyler öğrenmek için okuyorsanız, her okuduğunuzu önce beyninizde işlemeniz gerekir. Bu nedenle daha uzun sürer. Yeni (bilgi alanınız dışında) bir şeyler öğrenmek için okuyorsanız süre daha da artar.

lisede okuduğum ilk aşk romanı o kadar sarmıştı ki bir günde bitirmiştim. 350+ sayfa falandır öyle ince bir şey de değildi ama dili basit, akıcı ve kurgu da sürükleyici oluncaa....
aşk, fantastik,bilim kurgu tarzı ve dili sadece kitaplar akıp gidiyor. boş zamanı olan insan rahatlıkla okur. brn de çok okurdum ama artık maalesef okumuyorum.
Ask romanlari ha?

Misal Serenad’ın 350 sayfasını bir gün dolmadan okumuştum. Bu tabii ki düşün yazılarında yapılamaz.

Geri