- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşekkürler dostum, inşallah ben de bırakabilirim hshdjsd.Aslında bu işi bıraktım çok şükür, yalnız başka bir hesabımdaki bakiyede para kaldığını gördüm şuan. Boşa durmasın diye analizsiz bir kupon yaptım. Tutarsa para bitene kadar devam, tutmazsa mühim değil. @DUHAN belki ilgini çeker.
Ekli dosyayı görüntüle 68966
ben de illegal oynuyorum, jong ajax 2,5 oynadım onun harici hepsi aynı hadi bakalımDünya'nın en güzel şeyi kumar oynamak, kumar alışkanlığı olanlar bırakınca boşluğa düşer, farklı kötü alışkanlıklar edinebilir. Kumar kadar haz veren başka şey yoktur ki, bunu sadece gerçek kumarbazlar bilir. Ben illegal oynadığım için ekran görüntüsü atamıyorum ama verimli bir hafta geçirdim.
Jong Ajax - üst
Jong Utrecth - üst
Beşiktaş - üst
Le Havre - 1,5 üst
Sizlere 4 maç arkadaşlar. Aynısını 1000 misli yatıracağım.
Bol şanslar. Ben yener nadiren oynuyorum artık, dün Galatasaray oynadık gördükben de illegal oynuyorum, jong ajax 2,5 oynadım onun harici hepsi aynı hadi bakalım![]()
size de bol şanslar.Bol şanslar. Ben yener nadiren oynuyorum artık, dün Galatasaray oynadık gördüknormal üst ama bir şekilde Galatasaray yener diye düşündüm. En güzeli var ya da üst oynamak.
Şimdi altılı ganyan saati, akşama kadar yokum. Sonrasında kritik yaparız![]()
Havadan gelen parayı buraya basayım dedim. İki katına çıkarsa iki katını basarız.
Ekli dosyayı görüntüle 70282
Bunlar tutuyormu Muhlis bey tutuyorsa oynayalim