Güncel iddaa kuponları

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aslında bu işi bıraktım çok şükür, yalnız başka bir hesabımdaki bakiyede para kaldığını gördüm şuan. Boşa durmasın diye analizsiz bir kupon yaptım. Tutarsa para bitene kadar devam, tutmazsa mühim değil. @DUHAN belki ilgini çeker.

ygy.png

• Beğen
Tepkiler: 0
Dünya'nın en güzel şeyi kumar oynamak, kumar alışkanlığı olanlar bırakınca boşluğa düşer, farklı kötü alışkanlıklar edinebilir. Kumar kadar haz veren başka şey yoktur ki, bunu sadece gerçek kumarbazlar bilir. Ben illegal oynadığım için ekran görüntüsü atamıyorum ama verimli bir hafta geçirdim.

Jong Ajax - üst
Jong Utrecth - üst
Beşiktaş - üst
Le Havre - 1,5 üst

Sizlere 4 maç arkadaşlar. Aynısını 1000 misli yatıracağım.

Dünya'nın en güzel şeyi kumar oynamak, kumar alışkanlığı olanlar bırakınca boşluğa düşer, farklı kötü alışkanlıklar edinebilir. Kumar kadar haz veren başka şey yoktur ki, bunu sadece gerçek kumarbazlar bilir. Ben illegal oynadığım için ekran görüntüsü atamıyorum ama verimli bir hafta geçirdim.

Jong Ajax - üst
Jong Utrecth - üst
Beşiktaş - üst
Le Havre - 1,5 üst

Sizlere 4 maç arkadaşlar. Aynısını 1000 misli yatıracağım.
ben de illegal oynuyorum, jong ajax 2,5 oynadım onun harici hepsi aynı hadi bakalım :D

ben de illegal oynuyorum, jong ajax 2,5 oynadım onun harici hepsi aynı hadi bakalım :D
Bol şanslar. Ben yener nadiren oynuyorum artık, dün Galatasaray oynadık gördük:) normal üst ama bir şekilde Galatasaray yener diye düşündüm. En güzeli var ya da üst oynamak.
Şimdi altılı ganyan saati, akşama kadar yokum. Sonrasında kritik yaparız:)

Bol şanslar. Ben yener nadiren oynuyorum artık, dün Galatasaray oynadık gördük:) normal üst ama bir şekilde Galatasaray yener diye düşündüm. En güzeli var ya da üst oynamak.
Şimdi altılı ganyan saati, akşama kadar yokum. Sonrasında kritik yaparız:)
size de bol şanslar.
Galatasaray’a ben de oynadım fakat havada kaldı.. :)
Kritik için beklemedeyim.

Havadan gelen parayı buraya basayım dedim. İki katına çıkarsa iki katını basarız.

ugu.png

Mahlas takımları kuruttu, gol değil gol pozisyonu yok maçlarda.
Umarım tutar kupon.

Evet çocuklar seri bir basketbol kuponu yaptım..
Screenshot_20221111-221334_1.jpg

Geri