Güncel iddaa kuponları

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
IMG_20210817_004514.jpg

Uzun uzadıya analiz yapmak isterdim ama vaktim kısıtlı Barbie giydirmece oyununu pauseleyip geldim o yüzden özet geçeceğim.

Salzburg erken gol bulursa 5-6 atar
Monaco maçında oldukça fazla pas ve hücum izleyeceksiniz.
Bayern güç kaybetti alabanin eksikliği bariz belli oluyor , dortmund maçı handikaplı bile kazanabilir.

Ben takip etmek adına oynadım , sizde oranlar daha düşük olacaktır sizde öyle yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 41009

Uzun uzadıya analiz yapmak isterdim ama vaktim kısıtlı Barbie giydirmece oyununu pauseleyip geldim o yüzden özet geçeceğim.

Salzburg erken gol bulursa 5-6 atar
Monaco maçında oldukça fazla pas ve hücum izleyeceksiniz.
Bayern güç kaybetti alabanin eksikliği bariz belli oluyor , dortmund maçı handikaplı bile kazanabilir.

Ben takip etmek adına oynadım , sizde oranlar daha düşük olacaktır sizde öyle yapın.

Eger bunu da kazanırsan bir daha kupon paylaşırsan kesin oynarım... Bunu da göreyim kazandığını öyle. Diğerlerini hep kazandıktan sonra attın emin olamadım... (ya ayak yapma aze)

Screenshot_2021-08-17-22-44-20-35_ffbf1956b8aaffb68fba84d36b85c55e.jpg

Tucuman Atlanta maçı surpriz olursa şaşırmam

Eger bunu da kazanırsan bir daha kupon paylaşırsan kesin oynarım... Bunu da göreyim kazandığını öyle. Diğerlerini hep kazandıktan sonra attın emin olamadım... (ya ayak yapma aze)
Jsjssuusis hiçbiri gelmedi inanirmisin.
Ama takip etmelik kupon diye belirtmiştim zaten azıcık surprayza kaçıyor cumki.
Sürekli kupon tutturma muhabbeti şehir efsanesi tabiki , birinin cikipta evde anka kuşu besliyorum demesiyle eşdeğer.

Hırsına yenik düşersen aldığından fazlasıni geri veriyorsun , gel sana mantıklı oynamayı öğreteyim

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Screenshot_2021-08-18-23-56-09-691_com.kokteyl.mackolik.jpg

Uzun zamandır ferencvaros kadar kötü bir takım izlemedim.
Rakip 10 kisiyken penaltı kaçırıp üzerine 2 gol yediler , ikinci 45 dakika neredeyse yürüyerek oynayıp istisnasız bütün ikili mücadeleyi kaybedip yere kapaklandılar , öyle kondisyonsuz öyle pis bir takım düşünün

Maçta önce 3 tır un indirip sahaya öyle çıkmış bir oyuncu topluluğu izledik.

IMG_20210818_235513.jpg

Velhasıl kupon tekten yandı.

Son düzenleme:
Geri