Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkes tercih etmese de ben de severim.Domates salatalıklı kısır efsane oluyor
+ Turşu, özellikle lahana turşusu. Lahana turşusuna kısırı dürüm yapmayan insana hayretle bakarım.Domates salatalıklı kısır efsane oluyor
Beşi bir yerde getireceksrn yarın yapayım hemen güngün falan varsa ben katılırım
@Mastor bı kısır yapsa da yesek p
bu gün tek taraflı gibi sankiBeşi bir yerde getireceksrn yarın yapayım hemen gün
Yoo sırasıyla Pp bende sana çeyrek getirecem mesela xcxcbu gün tek taraflı gibi sanki![]()
gün falan varsa ben katılırım
Allah herkese gurur versin ki böyle aptal aptal konuşamasın komik sanıyor birde puhahahahahaBende seviyorum diyeyim de incir bir daha domatesli kısır yemesin![]()
son derece adil hiçbir sorun göremiyorum, anlaştıkYoo sırasıyla Pp bende sana çeyrek getirecem mesela xcxc
ibandan mı keş miHaftalık 4 bin liralık günümüz var. Gel katıl.
Tamam tamam en gururlu en komik en Zeki en en sensin kızAllah herkese gurur versin ki böyle aptal aptal konuşamasın komik sanıyor birde puhahahahaha
sıfırlanınca al beniIBAN ağırlıklı, elden zor.
Ekli dosyayı görüntüle 124096
Grup fotosu bana ait nasıl @Gamer
Kısır yapsan da yesek ama sen sucuk seviyorsun. Sucuk yap da yiyek.
+ Turşu, özellikle lahana turşusu. Lahana turşusuna kısırı dürüm yapmayan insana hayretle bakarım.
@Lena turşunun hayattaki öneminden bahseder misin?