Gün yapmak

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Altın günü eskiden çok olurdu ancak şimdilerde pek yok sanırım. Çocukluk yıllarımda birkaç kez gitmiştim, pasta, börek ve bol dedikodulu oluyor.

Altın günü eskiden çok olurdu ancak şimdilerde pek yok sanırım. Çocukluk yıllarımda birkaç kez gitmiştim, pasta, börek ve bol dedikodulu oluyor.
Ben altin dönsün istedigim için red ettim toplanma teklifini her yerden birikim )

ev hanımlarının hem dedikodumuzu kamufle edelim hem elimize toplu para geçsin diye yaptıkları eylem. şimdilerde bu eylemi iş ortamındakiler yapar oldu. iki kere katılmışlığım var. güzel oluyor. geçen haftalarda yemek yerken muhabbeti oldu, masadakilerin bir kısmı tam altın şartı öne sürdü. yapılırsa bu miktarlar veya bu miktarlara yakın yapılmalı ki bir anlamı olsun. ufak meblağlarla anlamsız oluyor.

Her zaman son almak daha mantıklı geliyor bana. Kumbara misali atıyorsun aydan aya sonra toplu parayı alıyorsun ve istediğin gibi harcama lüksüne sahipsin.

Annemler teyzelerimle yapardı küçükken ben. Ordan hatırlıyorum ben de.

Sıra bize gelince mutlu olurdum, plastik kapta kalan puding/krem şantiyi parmaklayacağım için.

İyi kısır yapabilen yok. Kısır, çok basit gibi anlatılır fakat kıvamında bir kısır yapmak çok zordur.

Kısır yapamadığınız için, gün yapmayı bıraktım.

yaptık ya
borcu olanlar önceden biz sonra ya
eskiden de zenginmişim

İyi kısır yapabilen yok. Kısır, çok basit gibi anlatılır fakat kıvamında bir kısır yapmak çok zordur.

Kısır yapamadığınız için, gün yapmayı bıraktım.
Kısırın içine kıvamında nar ekşisi eklenmezse, tadı çok yavan geliyor.

Kısırın içine kıvamında nar ekşisi eklenmezse, tadı çok yavan geliyor.
Lefti Hanım, müstesna olmaya büyük bir kararlılıkla devam ediyorsunuz.

Salçayı yabana atmamakla birlikte, seçilen bulgur, kısır yaparken miktar olarak acı baharat seçimi ve zeytinyağının ayarı çok mühimdir.

Bunlar, kısırda tokluk ve kıvam, damak zevki için ehemmiyeti yüksek nüanslardır.

Geri