Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adminlerle arası hiç bir zaman iyi olmayan benim tek iyi olduğu sevdiğim tek kisi:p
O civil civil sesini ben ilk duyduğumda enerjisini fark etmiştim :p
Foruma ilk iye olduğumdan beri o hep yanımda ve her zaman halimi hatırımi sormuş muhabbetini eksik etmemiştir.
Pitre güzel anlatmış bir kaç kelimeyle. Bir kaç şeyde ben bırakıp gideyim şuraya.
Kuzenden ileri kardeşim gibidir. Keyifsiz olduğu zamanlar çok azdır ama dünyayla iletişimi keser görmez kimseyi. Ne kadar ben sinirli bir insan değilim desede sinirlidir ve sinirlendiği zaman da gözü hiç birşeyi görmez ağzından çıkanları da kulağı duymaz. İnandığı güvendiği insanın yanında ölüme gider sebep sormaz. Kötü gününde yanında olmadı insan iyi gününde de yanında aramasın. Değer verdiği kişi sayısı da çok azdır. Onlardan biri olduğum için çok şanslıyım. Ruhsuz'um, öpüyorum çokça :kiss:
Gülse
Kiz ben seni iki kisi sanip sacmaliyodum aciklama bile yaptin ya bana kiyamam
Bence gulse saglam bi dost iyi bir sirdas ve cana yakin bir insan yillardir ayni ortamdayiz ama oyle yakin sohbetimiz olmadi buda benim medcezirlerimden kaynakli sanirim. Kalbi cok guzel ve iyi niyetli onun bir ban mevzusunda basinin etini yemistim haksizlik buu haksizlik diyr yavrum ya sakin sakin aciklamalar yapti. Kalbimde yeri oldukca genis seviliyosun baayan:p
Seni sabrindan opuyorum
Benim yeniden editör olmama vesile olan şahıstır kendisi. Yöneticilik olayını layıkıyla yerine getiriyor.
Açıkçası soğumuştum bu yetkili olayından da işte ona olan saygımdan dolayı aralarındayım.
Uzaktan sevdiğim hatunlardan. ( Herkesle samimi olunmuyor şimdi kabul etmek lazım )
Bir resmiyet var , var di mi :p
Böyle gizli dokunuşlarla forumu o düzene sokuyor gibi duruyor yada bana öyle geldi
Hep teknik konularda konuştuğunu gördüm forumdan uzak nickide çok güzel