Gülse

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en datlı cadı beni üç kez banladın :))))) forumsal var oldukça yönetimde kalmalı forumdaki en sağlam bulduklarımdan emmme gıcık oluyom banlayınca :))))

Adminlerle arası hiç bir zaman iyi olmayan benim tek iyi olduğu sevdiğim tek kisi:p
O civil civil sesini ben ilk duyduğumda enerjisini fark etmiştim :p
Foruma ilk iye olduğumdan beri o hep yanımda ve her zaman halimi hatırımi sormuş muhabbetini eksik etmemiştir.

Adana ya gitsem ilk onu arayacağım kesinlikle :p

cezaları kaldırılan üyeler içinden demişler ne kadar rahşan affı bi insan.

Umursamaz tavrının hastası olun.
Bildiğin Zeyna gibi umursamazlık hususunda süzülüyor.
Damarına basanın aağağağa demek suretiyle halkasını fırlatıp ağızlarını kırıyor.
Özeniyom

Pitre güzel anlatmış bir kaç kelimeyle. Bir kaç şeyde ben bırakıp gideyim şuraya.

Kuzenden ileri kardeşim gibidir. Keyifsiz olduğu zamanlar çok azdır ama dünyayla iletişimi keser görmez kimseyi. Ne kadar ben sinirli bir insan değilim desede sinirlidir ve sinirlendiği zaman da gözü hiç birşeyi görmez ağzından çıkanları da kulağı duymaz. İnandığı güvendiği insanın yanında ölüme gider sebep sormaz. Kötü gününde yanında olmadı insan iyi gününde de yanında aramasın. Değer verdiği kişi sayısı da çok azdır. Onlardan biri olduğum için çok şanslıyım. Ruhsuz'um, öpüyorum çokça :kiss:

Gülse
Kiz ben seni iki kisi sanip sacmaliyodum aciklama bile yaptin ya bana kiyamam :D
Bence gulse saglam bi dost iyi bir sirdas ve cana yakin bir insan yillardir ayni ortamdayiz ama oyle yakin sohbetimiz olmadi buda benim medcezirlerimden kaynakli sanirim. Kalbi cok guzel ve iyi niyetli onun bir ban mevzusunda basinin etini yemistim haksizlik buu haksizlik diyr :D yavrum ya sakin sakin aciklamalar yapti. Kalbimde yeri oldukca genis seviliyosun baayan:p
Seni sabrindan opuyorum:D

Benim yeniden editör olmama vesile olan şahıstır kendisi. Yöneticilik olayını layıkıyla yerine getiriyor.
Açıkçası soğumuştum bu yetkili olayından da işte ona olan saygımdan dolayı aralarındayım.
Uzaktan sevdiğim hatunlardan. ( Herkesle samimi olunmuyor şimdi kabul etmek lazım )
Bir resmiyet var , var di mi :p

eskisi gibi aktif olmadığı için akıl sağlığı yerinde :ppp çokzel kızdır , benim ilk göz ağrımdır :pp öpüyorum ve SÇS.........

Bir :çiçek: bırakıp gidiyorum o halde :wink:

Böyle gizli dokunuşlarla forumu o düzene sokuyor gibi duruyor yada bana öyle geldi
Hep teknik konularda konuştuğunu gördüm forumdan uzak nickide çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri