Kesinlikle, aradaki fark anlaşılmıyor zaten.Kağıt havlu seven için sorun olmaz herhalde?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kesinlikle, aradaki fark anlaşılmıyor zaten.Kağıt havlu seven için sorun olmaz herhalde?
Emeğine eline sağlık da dilo… denenecek başka tatlı mı kalmadı… buna dolu emek versen nolcak GÜLLAÇ yani….Ekli dosyayı görüntüle 107731
evet, tadımı da yaptık. ilk başta söyleyeyim, kesinlikle bir soğuk baklava değil. ben, buradaki tarife ek olarak, instagramdaki tarifte yazdığı gibi süte çikolata da koydum. lezzetli ama nasıl desem… çok güllaç güllaç.hhasjsj yani güllacı sevenleri mutlu eder; ancak soğuk baklava sevenleri pek tatmin etmeyecektir. TŞK.
başka denemelerde buluşalım ltfn… alkış öpçük sarılma hepsi bir arada gelçem…..tşk lenu.Emeğine eline sağlık da dilo… denenecek başka tatlı mı kalmadı… buna dolu emek versen nolcak GÜLLAÇ yani….başka denemelerde buluşalım ltfn… alkış öpçük sarılma hepsi bir arada gelçem…..
Güllaç mı diyelim yoksa sen mi ismini söylemek istersin çikolatalı peçete…..Ben tarifi biraz farklı yaptım. Görüntü ve yoğun çikolata kokusu müthiş, yemek için sabırsızlanıyorum şu an..
Ekli dosyayı görüntüle 107786
Sen ne anlarsın güllaçtan ya. Sana bugün bi şey demiştim sen onu yemeye devam jfkdjdGüllaç mı diyelim yoksa sen mi ismini söylemek istersin çikolatalı peçete…..
bok?Sen ne anlarsın güllaçtan ya. Sana bugün bi şey demiştim sen onu yemeye devam jfkdjd
Ahahahhahaha evet tam olarak bok hdkdjd
bu muthis gorunuyor zeyna, wauwieBen tarifi biraz farklı yaptım. Görüntü ve yoğun çikolata kokusu müthiş, yemek için sabırsızlanıyorum şu an..
Ekli dosyayı görüntüle 107786