Güllaçtan Pratik Soğuk Baklava

• Kullanıcı GüLARZU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Pasta-Tatlı-Reçel-Marmelatlar
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Ekli dosyayı görüntüle 107731

evet, tadımı da yaptık. ilk başta söyleyeyim, kesinlikle bir soğuk baklava değil. ben, buradaki tarife ek olarak, instagramdaki tarifte yazdığı gibi süte çikolata da koydum. lezzetli ama nasıl desem… çok güllaç güllaç.hhasjsj yani güllacı sevenleri mutlu eder; ancak soğuk baklava sevenleri pek tatmin etmeyecektir. TŞK.
Emeğine eline sağlık da dilo… denenecek başka tatlı mı kalmadı… buna dolu emek versen nolcak GÜLLAÇ yani…. ^8 başka denemelerde buluşalım ltfn… alkış öpçük sarılma hepsi bir arada gelçem…..

Emeğine eline sağlık da dilo… denenecek başka tatlı mı kalmadı… buna dolu emek versen nolcak GÜLLAÇ yani…. ^8 başka denemelerde buluşalım ltfn… alkış öpçük sarılma hepsi bir arada gelçem…..
tşk lenu.

ben de normalde güllaç pek sevmem. “soğuk baklava tadında” vs. dedim, acaba?lksjsjs ama dediğim gibi, güllaç yani soğuk baklavanın yanından geçmiyor maalesef. güllaç sevenler abansın, diğer türlü ı-ıh.

O soğuk baklavaya benziyorsa ben de Kıvanç Tatlıtuğa benziyorumdur.
Normalde ümit besene benziyorum ama.

Güllaç severim ancak yine de ikisini bir arada düşünemedim.

Bugün bende deneyeceğim bunu günlerdir karşıma çıkıp duruyor. Güllaca aşığım bakalım böyle nasıl olacak

Geri