Gülenin kaçırttığı para pkk nın elinde mi ?

Konu sahibi son olarak 3744 gün önce görüldü
ben neden savclığa gideyim ki. olay zaten davalık olmuş
maria hanım hoş olmayan durumlar yaparak ortamı germenize gerek yok ki şimdi.
ben bir habere yorum kattım elimden geldiğince , siz neden gerildiniz ki ben onu anlamadım ?
burda sorulması gereken sorular vardı mesela devlet bu paralar kaçırılırken neredyedi diye bilirsiniz
bu paranın pkk ya kaçırılma ıhtımalı nasıldır bu konuya nerden vardınız dıye sorular konuyu daha ıyı hale getırır arkadaşlar. gerilmeye gerek yok bizler siyasetci değiliz burada lütfen biraz daha sakin bakalım olaya rica ediyorum yaşca küçüksünüz benden size sizin gibi davranmaya calışıyorum dikkat edin.

1. 30 yasindaymissiniz 29 yasimdayim size bir saygiszligim olduğunu düşünmüyorum uslubumda bir terbiyesizlik mi gördünüz ?

2. Devletin terörden nemalandigini görüp bizi sevmeyen çok demeniz bir garip çünkü devlet zaten kendi içinde ayrismis durumda belki eskiden de böyleydi ama artık daha hissedilir durumda bunun için en basit örnek Fetullah gülen in devlet içinde ki varlıği.

3. PKK ile iş birliği yapıp masaya oturuldu okudunuz mu?

Ama şimdi pkk nin siyasi kanadı diyerek HDP ye Her fırsatta yükleniyorlar bu ikiyuzluluk değil mi?
Feto diye bir de terör örgütü çıkardılar tam komedi.

1. 30 yasindaymissiniz 29 yasimdayim size bir saygiszligim olduğunu düşünmüyorum uslubumda bir terbiyesizlik mi gördünüz ?

2. Devletin terörden nemalandigini görüp bizi sevmeyen çok demeniz bir garip çünkü devlet zaten kendi içinde ayrismis durumda belki eskiden de böyleydi ama artık daha hissedilir durumda bunun için en basit örnek Fetullah gülen in devlet içinde ki varlıği.

3. PKK ile iş birliği yapıp masaya oturuldu okudunuz mu?

Ama şimdi pkk nin siyasi kanadı diyerek HDP ye Her fırsatta yükleniyorlar bu ikiyuzluluk değil mi?
Feto diye bir de terör örgütü çıkardılar tam komedi.
hepsini okudum ve hepsini biliyorum okuduğum ve yaşadığım kadarı ile yaşadıklarım eminim sizlerden daha çoktur diye tahmin ediyorum

devlet pkk ile görüşemez bunu yapan olursa silahlı kollar olur buda gayet ıstıhparat ıcın normal
hdp ye yuklenmek gayet normal medyadanda ataturke kufredım dını kufredıp meclıste olması bıle yanlıs halkına bunca yıl bır nebze faydası olmayan bır partı keşke olsa ama hdp nın projesı bıle yok yakıp yıkmaktan baska ne yaptılar ki gerçekten hanım efendi eskiden ulkenın durumu daha kotuydu mesela kurt bır arkadasınız kurtce konusamazdı kurtce bılen bırısı 70 60 yasında ıse turkce kanal ızlesede anlayamazdı sımdı tvlerı bıle var dersler bıle cok ıyı suanda ben oyle bakıyorum ama yabancı dıl konusunda maalesef sıfırında altındayız genc dınamık kıslere ıhtıyaclar var ve gelısme sağlamalıyız dıye dusunuyorum eksıklerımız var.

fethullahın tek bır ksııyı hayır ıcın okutmadığını gore bılırsınız paşanın torununu bıle parası olmadığı için okuldan kovan adam. zaman gazetesındekı yazarlar bıle bunu doğruladı cunkü kaynak holdingden temızlıkcılerden aldıkları paralar cabası 1000 tl maaşın 100 yol parası olarak gerı alınıyor.
konumuz fötö ama başka konud abu ulkenın gelısmesı gereken konuları konusalım dılersenız olmaz mı daha ıyı olur aynı kandan aynı duyguların ınsanlarıyız bizler. hatta bu neslın yeiştmesı ve ogrenemsı gereken konuları bızler oğreteceğiz yarın bızlerden dınleyecekler eğrisi doğrusu

Geri