Gülenin kaçırttığı para pkk nın elinde mi ?

Konu sahibi son olarak 3740 gün önce görüldü
Bir kaç senedir sürekli yurt dışında olma sebebi ile ülkemden uzakta kaldım , araştırmacı bir kişiyim ve analiz etmek ise işimiz verdiğini bir özellik aslında.. bu uzaklık bana bir çok şey kattı diye bilirim basit bir dil ile izah etmek gerekirse ülkemin değerini anladım , özendiğimiz ve hayalimizde büyüttüğümüz bu ülkelerin çoğu gerçekten yaşanmayacak kadar acı hatıralar ile dolu.. hani hep diyoruz ya ya yaşı kaç bak neler yapıyor burada inanın daha iğrenç şeyler olduğunu görebiliyorum ve gerçekten tiksine biliyorsunuz ama belli bir şeyden sonra normalmiş gibi görebilseniz de düşününce gerçekten itici.. uzak kaldığım aralar burada olan haberleri ve insanların yorumlarını duyabiliyor konuşa biliyorsunuz , tabiki onlarda bizden aşağı değil siyaset konusunda mesela geçen gün çay bahçesi gibi dinlenme alanında oturuyorum yarım yamalak türkçe bilen biriis ile sohbet ediyorum sohbet sırasında türkler dedim anda türkler gerçekten müthiç bir ırk dedi ama son zamanlarda çok farklı yerlere gidiyor ve yeniden canlanıyorlar gibi bildiğim ve okuduğum barbar oldukları fakat avrupada barbarlık yapmamışlar herhangi bir delilde hiç göremedim , mimarileri müthiş diyor ve örnek alınması gereken bir topluluk derken..

sosyal medyada çıkan bir kaç haberi okuyorum haberde aslında türkiye gerçekten vahim durumumda olduğu yazarken , kaçırılan bir paranın olduğunuda diğer haber kanalında gördüm , fethullah gülenin kaynak holdingden devlet el koymadan önce 30 milyon tl dışında 6 milyon tl ve 8.6 milyon tl , 5 milyon tl gibi bir çok parayı hollanda ve ingiltere ve bir kaç film ve sanal oyunlara aktardığını gördüm bende araştırayım dedim ve gerçekten araştırdım biraz ; araştırdığımda hollandaya yatırılan paranın bir şirkte yatırıldığı fakat şirketinin sahibinin hiç olmadığını görüyorum !! beni doğrulayan birde haber sitesi buldum

isteyenler buradan okuya bilir tabiki
neyse sosyal medyada dolaşıyorum hem pkk lıların hemde gülencilerin aynı konuları desteklediklerini görüyorum..

ne gariptir bu hoca hem demokratım diyor hem hocayım diyor hemde şefaat edeceğim allah bana o imkanı verirse diyor.. kaynak holding de çalışanların verimini azaltmak için eski çalışanlar yani gülenciler sanırım abonelikleri iptal edip bakın batıyoruz diyede haber yaptırmaya çalışmaktadırlar gördüğüm o ki bizde böyle hocaların arkasından giden bir çok kişi olursa daha çok bir birimizi yeriz.. lütfen uyanık olun kardeşlerim.. siyaset değilde birlik olma zamanı bu devletin değerini bilin gözleri topraklarda değil insanlığınızda onların bu ülkdeki zenginlikleri değil insanlığınızı almak için her yolu deniyorlar.. gerçekten söylüyorum avrupada hiç bir millet savaş istemiyorum çünkü asker dışında herkes kaçar.. türklerden korkmalarının sebebi savaştan kaçmıyor olmaları.. hoca kılıklı sahtecilere inanmayın , özellikle Fethullah gülen gerçekten tehlikeli birisi.. o paralar pkk ya gitti başka biryere değil.. bir kısmı ama büyük kısmı pkk kontrolünde

Zamanında inanip basit bir hata imiş gibi kandırıldık diyenler için ne düşünüyorsunuz ? Memleketi parsel parsel satanlar olduğunu söyleyenler için peki?

tabiki onun içinde düşüncelerim var , bir kere şu anda gerçekten şu anları atlata bilirse ülke gerçekten bunu inancım ile söylüyorum dünyanın elini kolunu bağlaya bilecek güçteyiz.
memleketin satılması söz konusu değil , buda olan olay şu bir proje olur devlet bu ihale ve projelere her zaman destek verebilir ama ilk önce oranın bir işletme olması isteniyorsa oraya konacak yerleşke kendi kurabilir fakat her yerleşkenin belirli bir anlaşması olur , bu yerleşkeler 40 ,60 duruma göre daha az verile bilir fakat anlaşmalar gereği iş yeri veya ne varsa devlete kalır.

üç türlü satış vardır

bir devlet desteksiz ki bunu asla işletmeler istemiyor
devlet destekli bize yardımcı olun derler
ortaklı

bunda en güvenilir ise devlet destekli olandır. iş piyasası ve tüketim ve yatırım için önemlidir.

ilk sorunuza gelince daha önce iki kere kapısına gittiğim bir kişidir benim sevidğim insanalrda gitti halen gidenlerde var. yurt dışında şirketlere girenelrde var fakat gerçekten tek amaç bir hocanın devlet sırlarını öğrenmesi bizimkiler biraz akılsızlık etti çünkü rusyada yaşayan varsa veya giden gülen adını duyan devlet ajanı derler rusyada putin bu yüzden okulalrını kapattı.

yasin suresinde ki ayette hizmet için bedel istenilen yere gitmeyin der..

bu gülen yaptığı her işten para ister.. ama bu günleri ülke olarak atlatmalıyız elini avuşturanların varlığını biliyoruz gerçekten ben üzülüyorum insanların oranın bazı medyasına inanmasına. hak ve batılı ayırmak gerek devletimizin arkasında durmalıyız bugün erdoğan var olabilir yarın osman gelir onunda rkaısnda durmalıyız eğer ülke inancını yirirse felaket olur amaçlarıda insanların zaten inancını zedelemek.

Bakın devletin içinde ki 2 numaralı adam kendi ağzı ile itiraf ediyor ankara büyük şehir belediye başkanının ankarayi parsel parsel sattığını söylüyor. Bundan haberiniz yok sanırım.
Ülkemizin büyük bir devlet olduğunu neye göre söylüyorsunuz? Siyasi olayları ciddi anlamda takip ettiğinizden supheliyim.
İç siyasette ilk okul terk seviyesi bir anlayış üniter devlet yapımızile çelişen yasa ve siyasi durumlar almış başını gidiyor.
Dış siyaset konusuna deginemiyorum bile.
Yetersiz tecrübesiz ezbere keyfi siyaset ve sizin kotulediginiz sözde hoca denilen adamı arkalarına alarak ülkemize verdikleri zarar bizi 30 yıl geriye götürdü desem abartmam.

Bana basit örneklerden ziyade toplumun iç dinamikleri,bölünme,toplumsal algı hakkında bir şeyler söylemenizi beklemiyorum şahsen zira sadece sosyal medya dan takip ediyorsunuz anladigim kadariyla

hayır sadece sosyal medyayı değil herkesle görüşe biliyorum ben devlet süper demiyorum kesinlikle büyük hatalar var ama olumlu olumsuz artı eksi olarak bakarsa artıları gerçekten çok fazla.

gökcek in durumundan haberim var fakat olay mahkemedeye dava olarak sunuldu ve mahkemede belge ve bilgi olmadığı için takipsizlik kararı çıktı gerçektende böyle birşey olsaydı bu işin sonuna kadar birileri giderdi bence. belge yoksa delil yoksa bu aha yaptı diyemem ben yaparsada yapmıştır ve onunda hesabını millete verir.

Ülkemizin büyük bir devlet olduğunu neye göre söylüyorsunuz? : yerli ekonominin güçlenmesine ve yerel anlamda geliştiğimiz için söyledim. gerçekten çok büyüyoruz.
iç siyasette evet gerideyiz cünkü sadece siyaset olarak olaya bakan bakanlar millet vekilleri var ben siyasete karşıyım siyasetten önce proje gerek ve şu ana kadar iki proje yapılıyor gelişmiş olarak inşallah gerçekleşirde ülke gençleri rahat eder.
hukuk sistemi başlı başına yanlışlarla dolu değişmesi gerekiyor.

mesela ben idamın hadımın gelmesi taraftarıyım. ekmek calan 20 yıl banka soyan 10 yıl yatıyor arada ucurum var o yüzden karşıyım hain 5,10 yıl yatıyor onada karşıyım ömür boyu tek hucrede kalsınlar mesela yan yana konmalarına bıle karsıyım. onun içinde hukuk sisteminin değişmesi gerek hukukd abuyuk boşluklar var.

dine küfreden ceza almaz mesela ama esnafa söven ceza alır.. gibi..

Dış siyaset konusuna deginemiyorum bile. demişsniz fakat dış dünyada kimse türkiyenin iyiliğini istemez başlıca sebepleri ise müslüman oluşu ve anlaşmların az kaldığı için sıkıntılılar. mesela israil seçimlerde millet vekilleri akp kazandığı zaman biz kaybettik dediğini bilmeniz gerek bunu medyadan cok rahat görebilirsiniz. ciddi manada sevilmeyen üleyiz ama sadece dinimiz için sevilmiyoruz. bizlerin insanlığını almak için herşeyi yapıyorlar farkında olmalı uyanık olmalısınız.

basit örnekler değil bunlar : dünya ekonomik kriz ile savrulurken biz ekonomişk kriz yaşamadık sizce güçsüz olsak bunu en dibe kadar yaşamazmıydık..

Ülkemizin büyük bir devlet olduğunu neye göre söylüyorsunuz? : yerli ekonominin güçlenmesine ve yerel anlamda geliştiğimiz için söyledim. gerçekten çok büyüyoruz.

MeSela? Cari açık?
İhracat İthalat oranı arasında ki fark
Üretim ham madde yetersizliği .

Bunlari hiç duydunuz mu? Dolar euro nun TL karşısında ki değeri

*mesela israil seçimlerde millet vekilleri akp kazandığı zaman biz kaybettik dediğini bilmeniz gerek bunu medyadan cok rahat görebilirsiniz. ciddi manada sevilmeyen üleyiz ama sadece dinimiz için sevilmiyoruz.

Biz dini kimliğinden öte milli kimliği ile ön planda olan bi yapıya sahibiz en azından öyle olması gerekir.
Ayrıca İsraile laf atıp sonradan para karşılığında tekrar İsrail ile anlasın İsrail bizim dostumuz diyenler bu ülkeyi yönetiyor. Farkında mısınız?
Değilsiniz bence.
Fazlası ile ikiyüzlü olduğumuzdan kaybettik.

basit örnekler değil bunlar : dünya ekonomik kriz ile savrulurken biz ekonomişk kriz yaşamadık sizce güçsüz olsak bunu en dibe kadar yaşamazmıydık..

Ne demek yaşamadık tl nin döviz karşısında ki değer kaybından haberiniz yok sanırım.
Artan temel ihtiyaç ve vergi oranları artmayan maaşlar ile işsizlik seviyesinin kontrol altına alınmaya çalışıldığı bir ülkede yaşıyoruz.

Tüm bunları yazarken ortaya attığınız tezler Afedersiniz ama ilkokul seviyesinde birini ikna edebilir ancak.

çok farklı bakıyorsunuz olaylara. gerçektende tartıştığınız konuyu anlamadım şu anda ? yukarıda olan olay kaçırılan para iken konuyu nereye getiriyorsunuz arkadaşlar ayıp olmuyor mu ?

çok farklı bakıyorsunuz olaylara. gerçektende tartıştığınız konuyu anlamadım şu anda ? yukarıda olan olay kaçırılan para iken konuyu nereye getiriyorsunuz arkadaşlar ayıp olmuyor mu ?

Kayıp trilyon davasında Abdullah Gül,Necmettin erbakan,albulkadir aksu aklandı Gülen in adamı değil miydi bunlar ? O adam bu ülkeye Cumhurbaşkanı oldu.

İşinize gelen şeyleri konuşmayı bırakıp gözünüzü açar misiniz ?

Elinizde madem belge ve ıspat var savcılığa gidin ?

ben neden savclığa gideyim ki. olay zaten davalık olmuş
maria hanım hoş olmayan durumlar yaparak ortamı germenize gerek yok ki şimdi.
ben bir habere yorum kattım elimden geldiğince , siz neden gerildiniz ki ben onu anlamadım ?
burda sorulması gereken sorular vardı mesela devlet bu paralar kaçırılırken neredyedi diye bilirsiniz
bu paranın pkk ya kaçırılma ıhtımalı nasıldır bu konuya nerden vardınız dıye sorular konuyu daha ıyı hale getırır arkadaşlar. gerilmeye gerek yok bizler siyasetci değiliz burada lütfen biraz daha sakin bakalım olaya rica ediyorum yaşca küçüksünüz benden size sizin gibi davranmaya calışıyorum dikkat edin.

Geri