Gta 5 pc yükleme sorunu

Konu sahibi son olarak 3806 gün önce görüldü
Kardes ekran goruntusu atsam hizli resim yapip steamın silinip silinmedigi hakkinda tahminde bulunablrmisn ?

Dostum ayni senin gibi yapiyorum bende uyudugum saatlerde indiriyoru . Ekran gorumtusunu link yapip atsam silinip silin!edigi hakkimnda bilgi verebilirmisin? Sorunuma zaman ayirip ilgilendigin icn tesekkur ederim

Steama girdiğinde zaten sana kaç saat kaldığını gösteriyor girip bakabilirsin :) Bende güncellemelerle birlikte 3 günde inmişti.
43 gb kadarı ındı gosterıyo heralde sılınmemıstır yoksa steam sılındıgı yerden devam ederdı dmı ?

baştan indireceksin, hız düşmüş halde 10 saatte 15 gb falan iniyor, uyuduğun saatlerde indirsen 4 gecede biter

usta kota yıne bıterdı gec ınmesı problemd egıl benım ıcın akk dolu olması sua ısıme gelıyo aslında 10 gun kdr sonra yenılendıgınde rahat rahat kullanabılrm ınternetı bastan ındırmıs olsam 7 saat kdr da ındırırdı sanırm ama 1 ay boyunca ınternet kullanımımda sıkntı cekerdım

Sınırsız ınternetım steam kaldıgı yerden devam edıyo gosterıyo sanırm sılınmedı dosyalar ?

Geri