Gta 5 pc yükleme sorunu

Konu sahibi son olarak 3805 gün önce görüldü
Arkadaslar2 gun once steamdan gta 5 aldim internet kotami doldurdug icin cok zor iniyo 30 gb kadarini ndirmisken bilgisayara baska program indirirken Virus bulastirdim. Bas edemedigim icin sistemi 1 gun geri yuklemek zorunda kaldim indirdigim 30 gb lik dosya silinmismidir lutfen yardimci olun

Lütfen üst iki mesaja az küfür ediniz

Bu geri yükleme noktasının oluşma tarihi, saatine bağlı bir şey yükleme öncesi oluşmuş bir geri yükleme tarihi ise silinicektir büyük olasılık. Sistem geri yükleme en son oluşturulan tarihten işleme başlıyacağınız ana kadar olan kısımda değişiklik meydana getirir.

Bu sistemi virüs silmek için kullanmanı tavsiye etmem çünkü harddisk ömürünü kısaltır geri yükleme işlemleri bilgin olsun.

baştan indireceksin, hız düşmüş halde 10 saatte 15 gb falan iniyor, uyuduğun saatlerde indirsen 4 gecede biter

Steama girdiğinde zaten sana kaç saat kaldığını gösteriyor girip bakabilirsin :) Bende güncellemelerle birlikte 3 günde inmişti.

Bir şey indirmene gerek yok ki 3 4 full hd film seyret zaten doluyor akk

Sınırsız interneti sınırlayan zihniyetlere bir kez daha saygılarımızı buradan sunuyorum.

Ben uzun yıllardır toplam download ı 100 gb ın altında görmedim :D

internetin az kullanıldığı saatlerde yaparsan daha hızlı olur

Geri