#GrupGafaDadLı

Konu sahibi son olarak 1052 gün önce görüldü

Dün bi konu dün açıldı diye Avrupada kazanmamizi istemiyonuz tribine bagladi ya onu şey ettim. :D :zuha: Aşık misin Nan :D

Ortamı geriyormuşsum iticiymişsim ya la :honk: Banlayın arkadaşım sanki zorla giriyoruz :honk: Her neyse sakinim girmeyelim bu konulara :D
Aşka inanmazdım ancak Fenerbahçe diye bi gerçek var :D

Ortamı geriyormuşsum iticiymişsim ya la :honk: Banlayın arkadaşım sanki zorla giriyoruz :honk: Her neyse sakinim girmeyelim bu konulara :D
Aşka inanmazdım ancak Fenerbahçe diye bi gerçek var :D

Kanki Bahane Sözlükte Fenerbahçe konusu açılmış Fenerliden çok gsli yazıyor. :honk:

Hiçbir adamı Fenerbahçe kadar sevmeyeceksin. :p

Kanki Bahane Sözlükte Fenerbahçe konusu açılmış Fenerliden çok gsli yazıyor. :honk:

Hiçbir adamı Fenerbahçe kadar sevmeyeceksin. :p

Hee nan ben de geçenlerde açtımdı oraya bi konu gelmişler yazmışlar bi sürü hakaret içerikli bol v li sinirlerimi zıplattıydılar ben de gidip onların konusuna yazdımdı o gazla du bakiim yorumum duruyor mu :honk:

Hee nan ben de geçenlerde açtımdı oraya bi konu gelmişler yazmışlar bi sürü hakaret içerikli bol v li sinirlerimi zıplattıydılar ben de gidip onların konusuna yazdımdı o gazla du bakiim yorumum duruyor mu :honk:

Büyük takımlar ya ondan. :honk: :D

Dallayda gezen tığtıl
Dallayı yedi kıtığ kıtığ
Yeme dedim pis tığtıl
Dallayı kıtığ kıtığ

bu üstteki dörtlük oluğ mu ? :D

Tüm şartları başarı ile yerine getirdiniz
E o zaman siz de aramıza hoş geldiniz
Önce buraya gelip başlığımızı eleştirdiniz
Ama sayemizde cevherinizi keşfettiniz :D

bi film izlemeye gittik 120 dk
sanırım filmin kralı burada
yeni üyeler görüyorum aramızda
daim olursunuz umarım grupta

Kanks ben o an şartları yerine getirip getirmemesiyle ilgileniyordum :dyg:

Hiç biriniz yoktunuz olm hangi birine yetişeyim. Her şeyin başında ben olmalıyım zaten. :honk:

geçte olsa rapor ediyoruz ama demi yani. Saksı değilim ben. Beni dinliceksiniz nan :pat: :heyoo:

Geri