Grifing

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü
Bugün beni en gülümseten mesajı o yazdığı içiiiiiinnn ona bir şarkı gönderiyorum ^^

Sen bir şarkı olsan griğ böyle olabilirdin:anla:

[YOUTUBE]mpglvkfPEds[/YOUTUBE]​

Sayfanın tozunu alalım arada

bunu üni zamanı dinlerdik garip bişi ama eğlenceli :D

[YOUTUBE]KHpS8yaTVQs[/YOUTUBE]

2 Senelik üniyi beraber okuduğum bir arkadaşım var sonra lisansları başka yerde tamamladık ama dostluğumuz devam etti o mühendis oldu daha işe giremedi ama yakındır şimdilik bir yerde çalışıyor iş yerime çok yakın sürekli gelip gidiyor. 1 Hafta önce arkadaşının düğünene sadıç oldu sıfır takım elbise ayakkabı saatler felan durumu çok iyi değil borç harç aldı birşeyler gitti. 3 gün orda takıldı eğlendi geldi başka şehirdeydi. Neyse işte bu kız tarafının sadıcına aşık olmuş beraber denk geldiği fotolar videolar var onlara bakıp duruyor bir videoda aşağıda paylaştığım şarkı çalıyor o arada gelini çekerken bizimki bu şarkıyı mırıldanıyor diğer sadıç kızda bi dakika bi dakika diyip kameranın önüne doğru kibar bi dans hareketleri yapıyor. işte o videoyu bizim arkadaş dün sadece benim yanımda 30 kere izledi. Kızı stalklamaya çalışıyor felan face profil resminde türk bayrağı var diyip seviniyor başkada bişi yok :gamer:
Orda bir kaç muhabbetleri olmuş ama bir bağlantıları yok facesini ekle diyorum mesaj at diyorum korkuyor 2 gündür susmayan tezo sessiz sakin düşünceli geziyor ortalıkta :D Bu olay beni bile çok mutlu etti hayırlısı olsun diyip gidiyorum normade bu kadar uzun yazmam ama olurda bu iş olur evlenirlerse bunu okutacam ^^
[YOUTUBE]oYv3G42ofo4[/YOUTUBE]

Gri söyle ona mesaj atsın, dellendirmesin, hayır yannış olmasın hatun ben değilim ama bunun yolu bu, mesaj atsın, az cesaretli olun ya hepinizden bıktık şapşallar ya gidin burdan
normalde bu kadar asabi yazmam ama şu an çok haklı olduğumu düşünüyorum
bunu da okut ona, tşk.

dur ya şarkı da bırakim, kıza desin ki şey desin "ulen benim gibi adamı dert sahibi yaptın" desin, ulen demesin vazgeçtim

[YOUTUBE]j7ODhM5nD6w[/YOUTUBE]

Haklısın tabi bu yaşdan sonra birine aşık olmak çok zor bulmuşken kaçırmican :D

Bundan bi 7-8 sene önce ehliyetim olmadığı zamanlar arefe günü yanımda yine tezo tahsilata çıkmışız arabayı yeni yeni kullanıyorum yanımdada arkadaşım var havalı havalı aşağıdaki müziği açmışım hız felan yapıyorum :D en son dönüyoruz artık son ses ışıklarda duran arabaların arasında çok dar bi alan kalmış ordan geçerken tak dedim birinin aynasını aldım kaçsam mı dursam mı arasında tereddütte kaldım tezo dur dur dedi durdum aynaya baktım ekektrikli felan baya masraf çıkacak belli adama dedik arefe günü tahsilat yapamadık al kartımız bayramdan sonra görüşelim cart curt adam dedi zaten yetişmem gereken uzun bi yol var bant var mı arabanda dedi dedim istediğin bant olsun getirdim yapıştırdım iyice aynayı sonra hellaleştik devam ettik :D az önce wp grubuna bu şarkıyı attım tezo diyo sesini kıs kaza yapacan :hppy:
[YOUTUBE]PdgNDiNMj24[/YOUTUBE]

29415189_115482825963079_3006428758753148928_n.jpg

Derginin içeriği hakkında bilgim yok ama kapak güzel

İzdiham dergisi çok güzeldir griğ.

Kapaklarından biri şeydi "sayın ulaştırma bakanım kavuşamıyoruz"
En son sayısı ise şöyle: " insanlık aranıyor, ölü ya da diri"

İzdiham dergisi çok güzeldir griğ.

Kapaklarından biri şeydi "sayın ulaştırma bakanım kavuşamıyoruz"
En son sayısı ise şöyle: " insanlık aranıyor, ölü ya da diri"

kapakları böyle ise içeriğide iyidir sende kefilsen en kısa sürede bir göz atayım :çy:

Zamanında tabela montajına gidip tabelayı götürmeyi unutmuşluğumuz var. Her zaman yürüyerek gittiğim camiiye araba ile gidip arabayı orda unutup yürüyerek döndüğüm oldu. Birde arabayı evin önüne anahtar üstünde kapılar açık bırakmıştım eve uğrayıp dayıma geçecektim o iş iptal olunca ozaman hiç çıkmim diyip arabanın sokağın ortasında o şekilde sabaha kadar unuttuğumda oldu. Dün bir yenisi daha eklendi kardeşimle iş yerinden çıkıyoruz ben dışarda bir abi ile muhabbet ediyorum sonra kardeşim arabaya bindi bende muhabbeti bitirip arabaya geçtim gece 12 de kuzen mesaj attı onun evi bizim iş yerini görüyor. Kapılar ve ışık açık sen mi varsın iş yerinde diye yok felan derken alelacele geldik dükkanda kimse yok meğersem çıkarken ne kapıyı kitlemişiz ne ışıkları kapatmışız :gamer: Nası bir eve gidiş o herşeyi boşvermiş gibi insan bi döner bakar ya

Geri