Grifing

Konu sahibi son olarak 87 gün önce görüldü
:D
leyla_ile_mecnun_serkan_altunigne.jpg

Şoyle diyor Goethe:
"Dunya hassas kalpler icin
Bir Cehennemdir "

Geciyordum uğradım :anla:

Leeroy Jenkins efsanesi. Blizzard şirketi oyunundaki bu fenomeni izledikten sonra Hearthstone oyununda Leeroy Jenkins adlı kahraman eklemiştir
[YOUTUBE]-XMnBXo1Tfo[/YOUTUBE]

Leeroy Jenkins efsanesi. Blizzard şirketi oyunundaki bu fenomeni izledikten sonra Hearthstone oyununda Leeroy Jenkins adlı kahraman eklemiştir
[YOUTUBE]-XMnBXo1Tfo[/YOUTUBE]

Aynı karakter WoW içinde de var. Blizzcon da "Red Shirt Guy" diye adlandırılan biri vardı onu da eklediler oyuna. Bu tür fenomenleri WoW a NPC olarak ekliyorlar. Canım WoW çekti görünce.

Aynı karakter WoW içinde de var. Blizzcon da "Red Shirt Guy" diye adlandırılan biri vardı onu da eklediler oyuna. Bu tür fenomenleri WoW a NPC olarak ekliyorlar. Canım WoW çekti görünce.

Wow oyun içindeki fenomenlere önem veriyor gerçekten kaliteli bir oyun aldığı ödülleri hakediyor :D lich kingden sonrasını oynadım ama sarmadı dönüp lich king oynuyordum artık baydı aynı şeyleri tekrar yapıp duruyorsun.
20 tane wow tarzı mmporg denemişimdir. wowun yerini tutmuyor hiç biri :D

Wow oyun içindeki fenomenlere önem veriyor gerçekten kaliteli bir oyun aldığı ödülleri hakediyor :D lich kingden sonrasını oynadım ama sarmadı dönüp lich king oynuyordum artık baydı aynı şeyleri tekrar yapıp duruyorsun.
20 tane wow tarzı mmporg denemişimdir. wowun yerini tutmuyor hiç biri :D

2006'da başladım ben ve ara ara hala oynuyorum. Oynadığım tek oyun bile diyebilirim, başka oyunlardan alamadım WoW'dan aldığım keyfi. :D
Ünlüleri de eklemişlerdi NPC olarak. Harrison Ford ve Paris Hilton vardı hatırladığım kadarıyla.

ben: kalın mı istiyorsunuz
müşteri: kalın olsun evet
ben: tamam kalın kartvizitten yapıyorum

Geri