Grifing

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü
66e0b94cab052566fbd9d6d7c8a8b620.jpg

Herkes acil çay demlesin

[YOUTUBE]5cyc_V-cYIk[/YOUTUBE]

Bu samimiyet hangi ülkede var :hppy:

i%C3%A7imizden-biri-at_1.jpg

i%C3%A7imizden-biri-at_2.jpg

i%C3%A7imizden-biri-at_3.jpg

i%C3%A7imizden-biri-at_4.jpg

i%C3%A7imizden-biri-at_5.jpg

i%C3%A7imizden-biri-at_6.jpg

ula resimlerde reklam varmış ama bişi olmaz bence olur mu ? olmaz ya söylemeyin kimseye

Geçenlerde Teyzemin kayınvalidesinin televizyon kanallarından bir kaçı kaybolmuş onları bul diye beni gönderdiler dedim tamam geçerken ayarlim biraz uzun sürdü teyze ile muhabbet felan kanı ısınmış bir hafta sonra anneme senin oğlana kız buldum demiş :gamer: kızın ailesinin sorduğu ilk soru sigortası var mı demişler güldüm baya :ak2:

Bugün reklam çıktı baktım baktım merakla ne reklamı diye çok hoş olmuş ne güzel kızda erkekte hala bekar :p

1 hifdoforcu 1 bobinajcı 1 mermerci 1de babam var

babam hifroforcuya iş yapıyor para istiyor hidroforcu diyor benim o senin karşıdaki bobinajcıda alacak var ondan al parayı diyor.
bobinajcıya gidiyor istiyor parayı, benim o senin atölyenin ordaki mermercide alacak var ordan al diyor
babamında mermerciye borcu var babam mermerci ile konuşuyor borcu siliniyor. bu karmaşık şeyin sonunda 4 tane borç bir birini silerek kimsenin kimseye borcu kalmıyor nası ama :gamer:

Dilime takılan şarkıyı ararken hem şarkıyı hem karikatür buldum 2 side felan değil :grifikir:

umut-sarikaya-bayan-meri-ceyn.jpg

[YOUTUBE]s6Smz4GUAT4[/YOUTUBE]

Ne güzel sayfan var ya ilk trolleyişinde aklımda ne gülmüştüm

Geri