Grifing

Konu sahibi son olarak 96 gün önce görüldü
14344790_1364500680241944_778381289911768267_n.jpg

asgfasfaas :D:D

Bakın işte, bu gücendirdi beni, küstüm size; daha iyi, yüreğimin kuytusunda birazcık küslük bulunsun size karşı, dengeyi sağlar.

Cağnım müşterilerimde bu hafta ;

Boşluk tuşunu keşfedememiş daha :D
b05d79a64ea854eaedede37b10252262.jpg

kim kırdı lan o kartı
c1f9e3eb52a6e68c2250bfb782f23fb2.jpg

Müşterime ingilizce öğretiyorum tabi
8eceabd93ea3121e8e5e12097aedcf1e.jpg

ogudum ogudum :D
7505a78b7dde7fe38db7d5306bbcd216.jpg

Senin işinden istiyorum, müşterilerle ben ilgileneyim para falanda istemem :D
Lann muhabbetlere baak :D

Kimi İnsan kovalamayı sever. Kovaladıkça aşık olur.

Tutup yakalasa bırakıverir hemen. Onun işi kovalamaktır çünkü.

Kimi insan sevdiğini görmektense hayal kurmayı ister. Hayallar aleminde yaşamak tam da one göredir.

Gerçeğin keskin terazisinde tartılmaktan korkar.

Kimi İnsan oluru değil, olmazı seçer. İmkansız aşların büyüsü onu cezbeder. Yıkıldıkça kumdan kaleleri bir başka imkansız aşka geçer.
“Giderim” diyorsun. Git. Ah be canım, ben sensizliğide senden ötürü sevdim!

[YOUTUBE]qdlQLp87HVM[/YOUTUBE]

oooww coliiii :D bebenin son gülüşü şladkşas mutlu ediyor insanı arada izlerim :D

Sevgisini içine atarak ölen insanlar var. Muhtemelen sen de onlardan biri olacaksın ya da bu yazının etkisiyle gidip birine;

‘‘Ben aslında seni seviyorum’’ diyeceksin. Bu cümlenin sonunda o üç harfli şey olabilir. Yani g*t olabilirsin. Sevgiye karşılık alamamak g*t olmak mıdır? Orası tartışılır.

Kimse kendiliğinden anlamaz. Yani bir kızdan şöyle bir cümle duyamazsınız: ‘’Sanırım sen beni seviyorsun, uzun zamandır öyle hissediyorum. Baktım senin söyleyeceğin yok, ben söyleyeyim dedim.’’ O yüzden risk alarak gidip konuşmanız gerekir bazen. Risk yoksa o da yoktur.

İnsan ne istediğini iyi bilmeli. Ben yalnızlığı seviyorum mesela. Yalnızlık iyidir, bir kere trip atmıyor. Mesaj atıp cevap beklemiyor. Bugün ne yaptın diye sormuyor. Eksileri de var tabii. Kimse yalnızlığa sarılamaz.

[YOUTUBE]DkrEgDy7_RU[/YOUTUBE]

Çok istesende inadın olmaz,
Takdirden öte muradın olmaz,
O uçurursa,senin kanadın olmaz,
Uçmayı kuştan,kartaldan mı sandın!

[YOUTUBE]qHRHDtfx1lA[/YOUTUBE]

Bir Yanım Mersin Bir Yanım Konya
Yıkılasın Dünya Beni Yordun Ya

Bu şarkı sanki bana uyarlanmış :u3:

Geri