Grifing

Konu sahibi son olarak 87 gün önce görüldü
Üstteki üye acaba bilinçli bir sayfa açtığından eminmi ki çünkü onun çöplüğüne oyun olarak yazıyorlar da bir değişiklik mi olsa diye düşündüm bir an .
öyle işte

Haha bende diyorum neden 2 konu var aynısından çoğuda fark etmiyor hala yazmaya devam.. :D

Hahahahha olum napriniz ya hakkaten cok pis yedim :D insan uyandirir :D

Grifikir inanmıyorum ya sen açmışsın ya bu sayfayı hiç farketmedim ben işten diyorum neden 3 sayfa kısaltmışlar :)))))))

Forumu komple kandırdım hacı ayık olun ben kendimden bile korktum şuan :D

Üstteki üye acaba bilinçli bir sayfa açtığından eminmi ki çünkü onun çöplüğüne oyun olarak yazıyorlar da bir değişiklik mi olsa diye düşündüm bir an .
öyle işte

Açılan sayfalara neden çöplük olarak nitelendirdin ki , eğlenceli olsun diye yapmış sonuçta :)

Açılan sayfalara neden çöplük olarak nitelendirdin ki , eğlenceli olsun diye yapmış sonuçta :)

''Lan yürüyün gidin manyaklara bak burası benim çöplüğüm ''

Buna İstinaden Yazdım Tamamen Kendi Deyimiyle Yani Benim düşüncem değil Bu Olamazda.
Ama Ben Şurda Takıldım Sen neden Rahatsız Oldun ?
Benim Grifikir ile Bir Sorunum Yada Ona Yanlış Bir İthamım Yok iken Nedir Yani Canınızmı Sıkılıyor :)))

''Lan yürüyün gidin manyaklara bak burası benim çöplüğüm ''

Buna İstinaden Yazdım Tamamen Kendi Deyimiyle Yani Benim düşüncem değil Bu Olamazda.
Ama Ben Şurda Takıldım Sen neden Rahatsız Oldun ?
Benim Grifikir ile Bir Sorunum Yada Ona Yanlış Bir İthamım Yok iken Nedir Yani Canınızmı Sıkılıyor :)))

O ifadeyi görmedim ben ..

Geri