Grifikir

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
ponçiksin bebeyim evet belli
kızlar peşinde terelelli
düğününde ne zaman oynayacaz?
artık beklemekte burama kadar geldi

Ne yapacaksın lan o mikrofonu?

Alıntı yasak grifikir bey .
Gülüyoruz , takipteyiz

Onun yorumunu gorunce hemen konuya girer bakarim
böyle şey gibi bakiyorum hani komik bisey yazmista sanki gulecem diye.Gulmeye aç gibi ne saçma bi tipim oluyor o an ya.
Hosuma giden yorumlari var.
Ben zaten iyi espri yapan kisileri oldukca zeki bulurum.
Grifikir de onlardan biri.

Gri ile hemşehriyiz; ama çok derin muhabbetlerimiz olmamıştır. Tabii bu aradaki sevgi, saygı bağına engel değil.
Severim ben onu. Kasmaz, doğal, eğlencelidir. Hiç üzülmüyor gibi bir imaj çiziyor. Gerçekten üzüldüğü bir şey yok mudur diye de düşünmekteyim. :p

yav sözlüğünün yarısına kendi yazmış, ne adamsın:sırıt: Anna ve Lenamcım da kendi sözlüklerine yazıyorlar, lütfen banlar mısınız, şimdiden tşk. kfdsjshkf

Griğ, içtendir, çok deli fişek bir görüntü çiziyor ama üç beş muhabbetimiz olduğumuz için çok sınırlarını bilen bir adam, dürüst bir adam olduğunu söyleyebilirim. Esprili, doğal. Oturduğum yerden kıkır kıkır gülüyorum, mutlu olasın gri karşim.

Nö larim nö benimkisini siliyolar hemen yonetim pesimde:D

Griğğ gonlumuzun premsi

yine tanımadan yorum yapmaya devam edicem tabiki :D grifikir şey gibi böyle çok dertli ama aslında onu yansıtmamaya çalışan biri gibi duruyor kdjgf kıyamam kendi halinde minnoş bir üye

Seni gercekten seviyorum samet, cunku referansin nilufer abla:aeg:
Saka saka .p seni sensin diye seviyorum, cunku sen de benim gibisin xd
Ovdum mu sovdum mu diye dusunurken beynin yanmaz ins .p

Larimcim admin kankalarım var demiştim değil mi ama yine de sen çok çaktırma:D

Geçen beni bi sinirlendirdi bu griğ,hâlâ ellerim titriyo.

Forumda gerçekten kendi halinde olan nadir insanlardan dedikodulara karışmayan cizginle avatarlarinin takipcisiyim.

Sevgili Samet le mesleğimiz gereği ikimizin işi de klavyeyle bu yüzden ona takılmak hoşuma gidiyor o klavyenin dili olsa da konuşsa diye laf atmak hoş ona,
sohbeti güzel en azından şaka dan ve ne demek istediğinizden anlıyor daha fazla tanıdıkça yazarım deyip kelimelerimi burada sonlandırıyorum. :nee:

kesin kıtlıktan çıkarcasına yiyordur, gel gelelim ki bu yemeye rağmen sıskadır.
buradan alıntı yapmak yasaktı değil mi :d
anca like atarsın skksdja
''Akdeniz'in iklimine kafa tutan genç'' sıradaki alıntılarını bekliyor olacağım.(bu güzeldi kabul et.)

en sevdiğim kankam,ama kendisi hakkında çok az bilgiye sahibim.bizim bilgi alışverişlerimiz daha başka oluyor genelde xd bir günde senin hakkında yapalım bu alışverişleri samet?ne dersin? :ddd

Bu özlemde cocuklastırdı kendini

Geri