Grifikir

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Uye sozlugu kim vurduya gidince acayim dedim madem :u1:
Kendisi askerdeyken bir arkadasinin tavsiyesi uzerine buraya uye olmus. Sonra forumda pek sevilen bir karakter haline geldi. Zaten gunluk hayatinda da gulmeyi guldurmeyi seviyormus. Simdi ben bunlari nerden biliyorum ???? konuyu acarken grifikir hakkinda konusu http://www.forumsal.net/sen-kimsin/557426-grifikir-hakkinda.html gozume ilisti. Neysem, kendi fikirlerime gelince arkadaslik ettigi kisilerle olan muhabbeti gulumsetiyor. Forum ortaminin aranilan sevilen yuzu. Cumasi hayrolasica hosca ve dostca kal emi :hello:

Ciğerim ne oldu senin o övgü kaynayan sözlük konuna ? Yaa işte ne oldum değil ne olacağım diyeceksin bak şimdi iflas etmiş fabrikatör edasındasın.
Neyse buraya bir iki öveyimde açık çek niyetine geçsin.
Bu adamdaki samimiyetin yetkili mercilerde incelenmesi gerektiğini düşünüyorum, forum bir insana ne kazandırabilir ki diye düşünenlerdendim hoş alttan alttan bir sevgili kazandırsa hayır demezdim de Grifikir çıktı bahtıma çok memnunum kullanışlı falan :D
Ayda bir kere rutin olarak whatsappdan yazışırız ve o anki tebessüm, huzur, ferahlık baya stabil işte ağa.
Ya ne diyim bilmiyorum ki bir petito ile dünyanın öbür ucuna gelecek bir insan işte.
Bu kadar gırgır şamata yapıyorum falan birazda kıskanıyorum diye seni kötülüyorum lakin her halta gülebilmene mutlu kalabilmene etrafındakilere neşe saçmana hastayım kim bilir belki tamda bunları kıskanıyorumdur.

kardeş adresi, tel noyu falan yolla özelden hediyeni cidden göndericem. :d

Banlanmayi nasil basardigini anlatan bi kitap yaziyomus, ben oyle duydum .p

Forumun tadını çıkaranlardan, forumdaki espritüel arkadaşların takım lideri :)

Evet kendisi ilk kabullendiğim hemşom oluyor.
Cana yakın, açık sözlü, oyunlarda onunla oynamak gerçekten eğlenceli çok fazla tanımıyorum kendini ama forumda olmazsa olmaz diyeceğim kişilerden :)

Buradaki en güzel insanlardan birisidir. Forumu gerektiği gibi kullanan tadını çıkaran, efendi,esprili, sohbeti keyiflidir.Her şey istedigin gibi olur inşallah sofer=)

Kıymeti bilinesi biri. Etrafındakiler şanslıdır Grifikir'in kahkalarını duyduğundan.d

Nerede o eski yürümeleri ;
O eski halinden eser yok şimdi
diye şarkı sözüyle devam ederim.
Öz'ünde çok iyi biri hatta bayağı iyi.
Seviyorum ben Semiki iyi gün dostu değil o.
Çok şımartmayalım hadi iyi forumlar.
okbykib...

Leavemealone dan sonra her an evlendigini duyurabilir diye bekliyorum xd

Ben sana diyo muyum kerebic kafali diye

Gel limanıma gemileri yak
Ölümüne yazıyorum ölüme inat
Aklımın ucunda birileri var bana birileri git diyor birileri kal.

Ya bunu mırıldanıyordum da yazasım geldi ajsjskakal
Ne kadan da komik,ponçiik biri

Karikatür sevdircek bana :T:

Zengin olursak birgün inşallah.. (:

Grifikir'in bir konusu varmış, silinmiş naptınız adamın konusuna. Her yere bunu yazıyor :D
Grifikir, forumda beni sesli sesli kıkırdatanlardan. Bu foruma ilk geldiğimde de böyleydi, şimdi de böyle. Çünkü adam, esprili. :D Bilinçli olarak saçmalayan insanlar, çok sempatik. Adam en iyi tarih dizisine, "sihirli annem" yazdı ki favorilerimden biri budur kfhdkjsfhjf
Kafası güzel üyelerden. İyi yahu adam belli.
İnşallah her şey gönlünce olsun.
çok yaşa griğğğğğ ^^

grifikir bey nabıonuz

Evet bende severim.

Geri