Gri TV Sundu.

Konu sahibi son olarak 998 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zamanla üstesinden gelebileceğimiz eleştiriler, yeni başladığımız için adaptasyon sürecindeyiz. kurguyu ben yaptığım için her şeyin farkındayım.
esg'nin akademik derinliği ile biz şu an baş edebilecek gibi değiliz. ama bengü'yü yutabiliriz : ddd

Reis, ustam bana hep: "Beğenmediğin bir işi müşteriye sunma" derdi. Rehber olabilir. Takip edebilecek biri olarak artık kanalınızı takip etmeyeceğim.

Lost.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Sux
Bir kaç video izledim. Müzik konusunda telif yiyebilirsiniz tarih videolarında. Olmaz Öyle Saçma Tarih serisinde de bu çalıyordu sanırım. Başarılarınızın devamını dilerim.

Bir kaç video izledim. Müzik konusunda telif yiyebilirsiniz tarih videolarında. Olmaz Öyle Saçma Tarih serisinde de bu çalıyordu sanırım. Başarılarınızın devamını dilerim.
bu uyarıyı daha önce başkası yaptığında kontrol ettim, olmaz öyle saçma tarihin ilk bölümlerinde kullanılmış daha sonra kendilerine jenerik yaptırmışlar.
lisanslayanı yok, o nedenle sıkıntı çıkacağını sanmıyorum teşekkür ederiz.

YouTube'a reklam vermeyi düşündün mü? Ya da araştırdın mı? Arastirdiysan fiyatlar ne alemde?

videoda huriler olmadığı için dislike verecektim sonra dedim yapma melo bugün ona yarın sana... makul bi ücret karşılığında bu yorumu yutuba taşıyarak trendlere girmenizi sağlarım... tşk.
(laykladım ayrıca... 5. benim)

Başarılar kardeşim. Tek videolu 56 aboneli 22K izlenmeli bir youtuber olarak başarılarının devamını diliyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri