Gri TV Sundu.

Konu sahibi son olarak 997 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun.

Valla ben de youtube kanalı açmak istiyorum ama kiminle iyi bir ikili olacağımı bilmiyorum :(

Başarılar, ama bilemiyorum. Pek izlenmezmiş gibi.

Hayirli olsun topragim, bende artik tanidigim bir youtuber var diyebilir miyim arkadaslara:D

hayirli olsun hayabusa bey.

teşekkür ederiz.
tarih ve siyaset konuşuyoruz ama din üzerine mülakat ya da sohbet edebileceğimiz birilerini henüz tedarik edemedik. herkes kamera karşısında konuşmaya cesaret edemiyor.
Bilemiyorum, eksik kalır bence
Din konusunun alanı geniş, çok büyük bir pazar
Hele hele dinin içerisindeki hurafelerin mizahi biçimde işlenmesi oldukça dikkat çekici olabilir.
Bu beceri zaten sende var biliyorum

ucundan baktım , detaylısına da bakacağım (:

hayırlı olsun

Ben beğendim ama sen olmasan daha iyi. İzleyeceğim.

Uzun zamandır ciddiyetimi vurgulama ihtiyacı hissetmemiştim. Ciddiyim; sen olmasan daha iyi.

Beni komik bulma gafletine de düşmüşsün zaten. :emoji_dart:

ben genel olarak yokum sadece ara sıra sesim oluyor, bugün ya da çarşamba hitler bölümünü yayınlayacağım sana göre olduğunu düşünüyorum : dd

Reis, genel olarak değil. Yok ol. Kel arkadaş başarılı, konular ilgimi çekti. Gecenin kalanını kanalda geçireceğim. Montaj, tutan bir montaj tekniği.

Detaylı düşüncelerimi sunarım. Başarılı olmanızı tüm kalbimle istiyorum. Dilersen 3 kuruşluk düşüncelerimi paylaşabilirim ama özelden. Ara beni.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Sux
İlk bölümde: "Şapkanız her şey için yeterli" diyor dış ses. O kafasındakinin adı kasket. Yakıştıramadım.

O bir şapka değil.

yarın geceyi özeline ayıracağım, dış ses kuzenimdi : dddd

Ricanız, emirdir. Konuya daha iyi çalışsınlar. 1 soruya 1 cevabı ıkınarak veriyor. 1 soruya 5 cevap vermeli.

Emrah Safa Gürkan imajı yaratamıyorsanız, tutunamazsınız. Sizi izleyeceğime, Emrah Safa Gürkan'a yeni video çekmesi için yalvarırım daha yeğ. İnsan adını söylerken gözlerini tavana kaydırmaz. Şahsiyetin derinlikli bilgisi olan konular işlemiyorsunuz, işleyeceğiniz konulara çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri