Gratis indirimi

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Ben artik internetten aliyorum. Eveshop, cosmohome, watsonsin internet satışı var tavsiye ederim. :D

Şunu da şuraya bırakayım.

26 yaşında bir kadın. Adı Emine Akçay. 8 aydır kirasını ödeyemediği evde çocukları üşüdüğü için duramıyor. Cebinde sadece 6 lirası var ve odun almaya gidiyor.

Eve geldiğinde ıslak odunları ve bulduğu lastiği yakamayıp, büyük oğlunun eline saç kurutma makinesini tutuşturuyor. Oğluna kardeşini onunla ısıtmasını söylüyor. Ardından yan odaya geçerek, kendini asıyor.

O da dudağına ne likit rujlar, kirpiklerine ne rimeller sürmek isterdi. Ama yapamıyor.

e sayemizde 500. mağazasını açıyor gratis.
Bu güne kadar genel olarak hiç indirimleri takip etmedim

Şunu da şuraya bırakayım.

26 yaşında bir kadın. Adı Emine Akçay. 8 aydır kirasını ödeyemediği evde çocukları üşüdüğü için duramıyor. Cebinde sadece 6 lirası var ve odun almaya gidiyor.

Eve geldiğinde ıslak odunları ve bulduğu lastiği yakamayıp, büyük oğlunun eline saç kurutma makinesini tutuşturuyor. Oğluna kardeşini onunla ısıtmasını söylüyor. Ardından yan odaya geçerek, kendini asıyor.

O da dudağına ne likit rujlar, kirpiklerine ne rimeller sürmek isterdi. Ama yapamıyor.

alakasız post Angie

Avm çalışanı değilseniz sıra beklersiniz su bile bulamadan dönersiniz.

Sadece saç spreyi(2x) alıp çıktım.

Sadece göz makyajı temizleyicisi alacaktım ama o sıraya girmeyi gözüm yemedi. Ana baba yuvası

Baar indirimleri takip etsin , o alsın ben kullanırım.

CwBHcaJWEAI1p0i.jpg:large

Telefonuma mesajlı gelir genellikle ama pek gitmiyorum genelde açılmış kullanılmış hatta yenilmiş gibi oluyor (:

Cok ihtiyacim olan bir urun icin indirim beklemem.Indirime girmiş diye de alıp stok yapmam.Sürekli indirime giren ürunler oldugu icin alinan ürün indirimden sonra uretimden kalkmıyor.

Geri