Gratis indirimi

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
İndirimin yapıldığı ilk gün gittiğinizde nefes problemi yaşamanız muhtemel. Tıkış tıkış o yüzden ifrit oluyorum. :liv:
2. ve 3. gün zaten yağmalamış oluyorlar bir şey bulamıyorsunuz.

1. gün
magaza-acilisinda-izdiham-1142108.Jpeg

Kız arkadaşınız, sevgiliniz, eşiniz, dostunuz, kankanız herhangi bir karşı cinsle indirim zamanı dışarıda olduğunuz zaman girilmesi kaçınılmaz yer oluyor. Mümkünse indirim zamanlarında mağazanın önünden geçmeyin, hoş indirim olmadığı zamanda da sürüklenip gitmeniz muhtemel. Elli kadın arasında 3 - 5 erkek olarak başka bir dünyada olduğunuz hissine kapılmanız muhtemel.
Hatta dikkatli bakarsanız sevgililerini kolundan tutup mağaza içinde sürükleyenler görebilirsiniz.

Kitliktan cikmiscasina saldirma hissi. Anlayamazsiniz :mrslkm:

Pazar günü bakırköyde 3 gratise de girdim sanki ilk defasında giriyormuşçasına alışveriş yaptım ,bence lazımlardı:p

Bir keresinde her şey ama her şey %50 indirimliydi. (su bile ya) İnsanlar alışveriş yapmadan önce kasa kuyruğuna giriyor o kuyruk ilerledikçe alışverişini yapıyordu. Raflarda falan hiçbir şey kalmamıştı. Arada depodan kasalarla ürün getiriliyor ve birkaç dk içinde boşalıyordu.. Ne günlerdi ama.. sdjklsjd

kozmetik sektörünün bim'i. ben pek tercih etmiyorum. doğal ürüncüyüz, aktarcıyız.

İndirim günleri gitmem bu tarz yerlere çünkü bilirim ki istediğim şey kalmamıştır ya da zaten hiç olmamıştır.

Fakir miyim ben indirim gününde gidicem -.-

Hiçbir indirimden istediğim gibi faydalanamadım ya. Ah kızlar ah

Şans eseri bir ruj alabildim geçen gün
Düşünüyorum indirimlerde kapıda yatıyolar galiba hiç ürün kalmıyor

Oyse kelimenin anlami ''bedava'' dir. Bedava olan Turkiye'de indirimli oluyorsa demek :T:

O kadar kız gitmiyor alışveriş yapmıyorsa bu ürünler kime satılıyor gardaş..

Mor çantası güzel ama borcam gibi elden ele ulaşıyor bir şekilde seninde evine giriyor..

Baar olmasa haberim olmazdı. Neyseki o yeterince alır bende baar indiriminden faydalanıyorum.

Ünlü müymüş bu indirim. Ben ilk kez duydum. Çok kozmetik kullanmıyorum lazım olunca da çarşıdaki ilk parfümeriden alıyorum.

Sürekli su tarihe kadar secili ürünlerde %40 indirim vs diye mesaj gelir ama hiç gidip yararlanamadım o indirimlerden

hiç bitmiyor bu indirimler, kart verdiler geçende. keşke almasaydım, telefonuma sürekli indirim mesajları geliyor, nasıl bir tacizdir bu!!

İki gündür Gratis mağazalarının tıklım tepiş olmasına neden olan durum. Mahalle yanarken, hatun kişisi indirimden aldığı likit ruju sürermiş dudağına ne de olsa.

Ne de güzel baba/koca parası yiyorsunuz.

giphy.webp

Hepinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var.

Kapının önüne kadar gidip sırayı görünce geri döndüm :D dikkat ölüm tehlikesi vardır :p

Geri