Gözlerin Kapalıyken Yaşamak Kolaydır.

• Kullanıcı DuaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3253 gün önce görüldü
[YOUTUBE]9sXYL_b4oCY[/YOUTUBE]

Neden böyLe değiştin beni kimLereee değiştinnnnn :(

“Bitmiyor, sadece bazen -belki güneşli bir günde veya kalabalık bir gecede- geçtiğini sanıyorsun ama geçmiyor esasında. Alışıyorsun zamanla. Asla bitmiyor…”

Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gün silerim.
Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım.
Seni sevdiğim için özür dilerim...

- Attila İlhan

[YOUTUBE]PEvLLJfD1-8[/YOUTUBE]

ßak ßatıyor Yine Aşkam Güneşi..

[YOUTUBE]pJKRCvdUtps[/YOUTUBE]

Sevgilim
Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da
Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil
Bütün iş bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte
Yani yürekte, yürekte..

[YOUTUBE]i-oD9TF2DGE[/YOUTUBE]

Bir şeyi gömezden gelmeyi tercih etmemizin belki de en önemli nedeni değişimden korkuyor olmamız. Görmezden geldiğini kabul ettiğin an gereğini yapmak zorunda kalırsın. Belki ayrılık, belki yeni bir aşk, belki isyan, belki... Egomuz bizi olmadığımız şey olmamız için ne kadar da çok uğraşıyor.Oysaki sen, ne ve kim olduğunu deneyimlemeye geldin. Ruhunun yaşamak istediği şey bu. Yadsıdığın, görmezden geldiğin her şey, her geçen gün güçlenir. Sen gibi olduğunda, sen gibi yaşadığında huzur kapıdan içeri girer. Dünyanın gürültüsüne inanmak değil ruhunun sessizliğini dinlemek ihtiyacın olan anahtar. Sen gibi ;

[YOUTUBE]a4wNh0I3QUk[/YOUTUBE]

Bana sakın aşk yok deme... Aşk insana fazla gelir, birleşince aşk uçar gider, tükenendir de deme...Aşksız yaşanmaz, aşk her şeydir bilirim. Aşk olmadan aldığın soluk yavan, sıradan... Belki de sadece aşka aşık bir garip olurum kimbilir Ne önemi var. Senin mantık, akıl dolu ilişkinde ben yokum. Ben fırtınaların, dalgaların, rüzgarların arasında aşkla savrulmayı seçenim. Anlamıyorsun. Benim aradığım mutlu, mesut olmak değil aşkı yaşamak. Yitip gitsemde amansız ateşinde çok daha iyi gelir sığ denizlerde yaşamaktan. Mutlu aşk yokmuş umurumda mı sanıyorsun... Aşkın ritmi, titreşimi, soluğumu kesen enerjisi...Karşılıksız kaldığında aşk, aşk olmaz mı sanıyorsun... Ben aşka, olduğu gibi aşığım. Her şey olana, her şeyiyle aşığım.

[YOUTUBE]U07Xta71Sq4[/YOUTUBE]

bak aşk yalan, aşk sahte kapılma onlu düşlere,bakmadan sindir onu içine,kayboluşlar var birtek geride,bu aşk bu tokatı daha cok haketmedimi sencede.....ahhh aşk; aşk yalan aşk sahte... aşk bu tokatı daha fazla haketti simdide....

[YOUTUBE]CPBtkIUR5OA[/YOUTUBE]

En Fazla İçimde Ölürsün..!

[YOUTUBE]OG3OcmYwS8s[/YOUTUBE]

"seni ne kadar çok sevdiğimi, biri seni sevince anlayacaksın"..

[YOUTUBE]8Jgdu6K8088[/YOUTUBE]

Sana canımsım diye baktım, bagrı yanıksın diye yandım, gozlerinde yosun kokar geceler... Nazlı gülümsün diye baktım, iki gözümsün diye yandım, gözlerinde yosun kokar geceler... Biz dünya ya kalırmıyız? gidip tekrar gelirmiyiz? gelir yine bulurmuyuz ASKIM... Ateslere yanarmıyız? sevmelere doyarmıyız? vuslatlara kanarmıyız ASKIM...

[YOUTUBE]foH6kiv4hSo[/YOUTUBE]

Bir elmanın yarısı Biri sensin biri ben..

[YOUTUBE]K9ESJIV5wGI[/YOUTUBE]

Kalbim günahsızdır
Yüklendi tüm sucu öne yazdı
Yazık olmadı yazık ettin
Sen tarafından bitirildik biz
Kötü bitti hikayemiz ..

Ne Diyordu Şair:

Yıkıldı Yolunu Bekleyen Şehir
Artık Gelsen de Bir Gelmesen de Bir..!

[YOUTUBE]cvMQ-1FC9fc[/YOUTUBE]

Sevmek cok zormus, sevmemek cok zor, SEVILMEMEK COK ZOR... sevdim amma sevildimi? Bilemiyorum.... ! :'(

[YOUTUBE]nARRia3fzo8[/YOUTUBE]

aŞk Mümkün Müdür HaLa !

[YOUTUBE]14vKX4HU6NU[/YOUTUBE]

geL sen ne cektiğimi birde bana sor ..

''Anahtar gibi sadece kaybolduğunda aranan biri olmak istemiyorsan; nasıl olsa paspasın altındadır rahatlığını vermeyceksin kimseye....'''

Geri