Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ey deniz
sevdiğime söyle
Köpük köpük sahiline vurduğumu .
Unutmasın bıraktığı yerde durduğumu .
Her martı çığlığında çınlasın sesim
yüreğinin en derinlerinde...
Seni sevmediğimden değil git diyişim
Kaybediyorum kişiliğimi sevdanın sıcağında
Bir parça bencillik kalmıyor ruhumda
Hayata küs
Yaşama kederli oluşum zamansız ayrılıklardan
Şimdi git diyorsam zamanı kendim ayarladığımdan Beni zamansız ayrılıklarda vurma….
SustukLarımı yazmak istedim sana.. SöyLeyemedikLerimi haykırmaktı bu beLkide.. PayLaşmaktı madem diğer adı AŞK'ın, nerde verdiğin SözLer... Nerde eLLerin.. GözLerin.. Nerde ? SessizLiğin sesi sağır ediyor beni.. Sen inatLa gülümsemenLe geLiyorsun akLıma.. Duyamadığım kahkahaLarım oLuyorsun... Nerde sesin.. SessizLiğin.. Nerde ? KaLsaydın payLaşacaktık Hayata Dair Ne Varsa... Ama Gittin... Şimdi, Yarım kaLan bir kaç cümLeden ibaretsin...
Ve Sen Gidersen ne KaLır Benden geriye..? Düşündün mü hiç ey Yar..! Benden UzakLarda aLdığın Nefes biLe Yeter Diyemezken Ben.. Sen Hangi Tende kestin soLuğunu..!
Özgürsün artık kanatlanabilirsin uçurumlara
Çünkü kuruttum sevgini
Kendin kadar yalnız
Ben kadar kalabalıksın dört duvar arasında
Şimdi içimde rahatça ölebilirsin
Çünkü Unuttum Seni
Daha ne denir ki ayrılık anında
Hadi hakkını helal et
Uğurla beni
Hadi sana küsmedim bile
Düşünme beni
Gün olur aklına gelirse eğer