Görücü usulü evlilik mi? Tanışarak evlilik mi?

Konu sahibi son olarak 567 gün önce görüldü

Görücü usulü evlilik mi? Tanışarak evlilik mi?

• Kullanılan toplam oy
    19
Görücü usulü evlilik mi? Tanışarak evlilik mi?​

Bu işler belli olmaz görücü usulü bi evlilik tanışarak görüşerek yaşadığın bi evlilikten çok çok daha huzurlu ve güzel olabilir yada tam tersi tanışarak yaşadığın bi evlilik seni bin pişman edebilir.

Tanışarak evlenmek en sağlıklısıdır bence ^^

Ailemiz yada bizden öncekiler hep görücü usulu ile evlendiler çoguda çokta mutlu oldular.. Şimdikiler ne yapıyor tanışıyorlar bulusuyolar tipine parasına bakıyor çabucak sıkılıp ayrılıyorlar tanışınca.. Ah keşke tanışarak evlilik daha iyiuye gitse görücü diyorum ben.

Hiç biri:icon_smile::heyoo:

bu nasıl bir soru görücü usulunda evlendiğin kişiyi tanımadan mı evleniyormuşsun ki

bu nasıl bir soru görücü usulunda evlendiğin kişiyi tanımadan mı evleniyormuşsun ki

Yok :D Selim Abi Hani 2 3 Yıl Sevgili olarak gidip istemek var
Bide annene söyleyip direk gidip istemek varya o şekil yani :D

Yok :D Selim Abi Hani 2 3 Yıl Sevgili olarak gidip istemek var
Bide annene söyleyip direk gidip istemek varya o şekil yani :D

bak aslında görücü usulu de artık öyle "küçüğünü göster büyüğünü ver" gibi değil sevgili anneler sadece aday hanım efendilerle bizim aramızdaki o "ilk tanışma" evresini hallediyorlar devamı yine bize ait evlenmeye ikna etmek ve bazı şeyler inandırmak yine taraflara düşüyor aslında

görücü usulünde de tanışarak oluyo sonuçta ama tabi görücü usulü olunca çok kısa zamanda adını koymak gerekiyo ben uzun uzun görüşmek isterim (:

Tanısarak, ama görmeden de olmazki :p

Eskileri dinleyince görücü usulünün bir hatrı bir uzun sürerliği oluyor inkar edemiycem.
Ama günümüz için tanışarak tabiiki.İnsanlar artık 20 yıllık eşlerini bile tanıyamamış oluyor

gorucu usulu evlilik- aile hatrina olur oyle evlenirsin saygi olur sevgi olmaz
tanisarakda - sevgi, saygi olur

Tanışarak çünkü tanıştığın kişinin huyunu filan iyice öğrenmişsindir bu nedenle tanışarak evlilik bana göre daha uygundur.

Geri