Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen yanlış görmüşsündür, patatesli mantı yazıyordur.
Sen şimdi böyle söyleyince rus kızlarının dikkatini çekemeyen Türk erkeklerine bu şişme bebeklerin yeni bir alternatif olabileceğini düşündüm. Gizli gizli flörtleşmeler başlamasın?rusların şişme bebeği bile güzel, umarım sıcak denizlere inmez, zaten sıcak denizlerde çok yaşamaz bu.
senin havan bize sökmez kızıımmm..!!!!
başında rus olduktan sonra sonunun önemi yok bizimkiler için, her şey olabilir...Sen şimdi böyle söyleyince rus kızlarının dikkatini çekemeyen Türk erkeklerine bu şişme bebeklerin yeni bir alternatif olabileceğini düşündüm. Gizli gizli flörtleşmeler başlamasın?
Mesajı dördüncü görüşüm ve reklamla aynı anda aynı cümleye denk geldim. Hadi bakalım hayırlısı. Sen bunu da paylaşırsın artık NaimeInternetim az.
Sen paylasirsin artik Naime.
Mesajı dördüncü görüşüm ve reklamla aynı anda aynı cümleye denk geldim. Hadi bakalım hayırlısı. Sen bunu da paylaşırsın artık Naime
[emoji256] filizlenirim ama ben buna.Bu konu altinda tanisalim madem Kitapella hanim.
Hayirlisi böyle imis..
Yani ilerde belki söyle diyecegim;
Bir sisme bebek sayesinde güzel bir insan ile tanistim.
Bilemeyiz.