Gören şaka yaptığını sanıyor! Vücut geliştirici adam, şişme kadınla evleniyor

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Düşünsene...

Üstü açık 69 model Impala aracınla buğday tarlalarının kenarından hafif rüzgar eşliğinde ağır ağır gidiyorsun. Sevdiceğin yanında. Lynyrd Skynyrd grubundan Free Bird çalıyor ince ince. Göz gözesiniz. Bazen vites değiştirirken elin değiyor bacaklarına. Utangaç gülümsemeler. Kurumuş dudağını yalıyorsun. (Baya bildiğin sex hikayesine doğru gidiyor bu yalnız. İçeri girdiğimde aracın tekerleklerini sıvazlıyordu...) Sonra çok fazla güneşe maruz kaldığından sevdiceğinin havası iniyor. Lastikçi Bayram abiye götürüp hanımı üfletiyorsun. Oh.

rusların şişme bebeği bile güzel, umarım sıcak denizlere inmez, zaten sıcak denizlerde çok yaşamaz bu.
senin havan bize sökmez kızıımmm..!!!!

rusların şişme bebeği bile güzel, umarım sıcak denizlere inmez, zaten sıcak denizlerde çok yaşamaz bu.

senin havan bize sökmez kızıımmm..!!!!
Sen şimdi böyle söyleyince rus kızlarının dikkatini çekemeyen Türk erkeklerine bu şişme bebeklerin yeni bir alternatif olabileceğini düşündüm. Gizli gizli flörtleşmeler başlamasın?

Sen şimdi böyle söyleyince rus kızlarının dikkatini çekemeyen Türk erkeklerine bu şişme bebeklerin yeni bir alternatif olabileceğini düşündüm. Gizli gizli flörtleşmeler başlamasın?
başında rus olduktan sonra sonunun önemi yok bizimkiler için, her şey olabilir...
takip edelim.

aptallık etme ağız dahil 3 işlevli olandan al, ben evlenecek olsaydım full version alırdım (nasıl sapık oldum)

Şişme olsaydı bombeli olurdu. Fotografların bir tek birinde kollarda metal eklemeler var. Diğer fotograflarda sağa sola bakıyor. Gaz eşit dğılmaz. Üst kısımlara daha yoğun birikir. Bir de dişleri bile düzgün.

Özet: İnanmadım.

Ya içeriği hiç okumadım ve merakta etmiyorum gerçekten sadece bu forumda ilginç konuların ‘hit’ olmasını komik bulduğumu söylemeye geldim :)

Bu kafadaki biri şişme olmayan bir kadınla da evlenebilirdi.. Bence kadınlar adına en doğru evlilik olmuş..

Mesajı dördüncü görüşüm ve reklamla aynı anda aynı cümleye denk geldim. Hadi bakalım hayırlısı. Sen bunu da paylaşırsın artık Naime

Bu konu altinda tanisalim madem Kitapella hanim.
Hayirlisi böyle imis..
Yani ilerde belki söyle diyecegim;
Bir sisme bebek sayesinde güzel bir insan ile tanistim.
Bilemeyiz.

Kas kütlesi geliştikce beyin fonksiyonlari işlevini yitirmiş galiba.
Sıkı spor yapan biri olarak, çok da fit gelmedi.
Sadece kollara çalışmış, karında bir kesme göremedim.Benim sixpacklarım bundan daha iyi durumda.

Bu çabayı canlı kanlı birine gösterse soyunu devam edebilme şansı var en azından.

Geri