Gölge Kimdir?

• Kullanıcı Gölge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 2855 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım kimmiş bu gölge
biggrin.gif

efenim adım melih buz gibi bi kasım gecesi uludağ üni. tıp fakültesinde o günün nöbetçi doktoru ve asistan öğrencileri nezaretinde gözlerimi dünyaya açmışım ailenin ilk ve tek çocuğu olarak
dance.gif
biggrin.gif
huzurlu bi çocukluk dönemi sonrasında okul çağım geldi 6 yaşındayken okula başlatıldım 7 sene aynı okulda okuduktan sonra babamın tayini yüzünden bursanın bi sahil kasabası diyebileceğim mudanyaya taşındık.mudanyaya taşınmak benim için hayata sıfırdan başlamak gibi oldu.çünkü taşındıktan sonraki benle önceki ben bambaşka
biggrin.gif
önce anadolu lisesini kazandım sonra müziğe başladım-ki küçükken annemin tepsilerinden bateri yapar çalardım
virgul.gif
oyuncak gitarlar aldırırdım o zamandan belliydi
icon_smile.gif
artık gerçeklerini çalıorm
biggrin.gif
- ilk önce gitar derslerine sonra bateri derslerine başladım.grubumla kaydettiğimiz performanslardan esintiler mevcuttur bazı portallarda
biggrin.gif
Klibimiz de var (İzlemek isteyen olursa tıklayınız )Albüm yapıp müzik piyasasına girmek hedefindeyiz bakalım.okula gelirsek sayısal seçmeyi düşünodum otomobil tasarımcısı olcaktım
biggrin.gif
baktım yürümüo yabancı dil seçtim.sonrasında artık mezun olma vakti gelmişti.öss geldi çattı ve sonuçlar açıklandığında ing. öğretmenliği kazandığımı öğrendim
biggrin.gif
profesyonel öğrencilik hayatıma halen devam ediyorm
biggrin.gif

gelelim bu melih nelerden hoşlanır nasıl biridir vs.
cana yakın biri olduğumu söyleyebilirim fakat birini sevmemişsem bi daha mümkün değil sevdiremez bana kendini.karşıdakine iyice ısınana kadar bi mesafe koyarım.ısındıktan sonra iyi geyik yaparım
biggrin.gif
iyi bi dinleyiciyimdir arkadaşlarımın dertlerini dinler kendimce tavsiyelerde bulunurum
nokta.gif
.
devam edersem müzik hayatımdır tüm gün müzik dinleme kapasitesine sahibimdir
biggrin.gif
rock&metal türevlerini dinlemeyi severim.çünkü kendimi ifade edebildiğim müzikler onlar.şarkıların içerikleri olsun
virgul.gif
melodik yapısı olsun tam bana göre
biggrin.gif
internette takılmayı da severim forumlar vs. uzun saatler geçirebilirim nette falan filan işte :D Fikir verdirir heralde bu :D

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :)

Hani yaş felan yok mu ben sana böylemi öğretim biyografiyi tıp fakultesi her yerde var :) bursa her ghalde :) Klip şaheneymiş :) yaşlanmak çok istiyorsun sanırım saçını beyaza boyamışsın :D

Hani yaş felan yok mu ben sana böylemi öğretim biyografiyi tıp fakultesi her yerde var :) bursa her ghalde :) Klip şaheneymiş :) yaşlanmak çok istiyorsun sanırım saçını beyaza boyamışsın :D
24 oldum ben :D Saçlarım orjinal ayrıca hıh :hih:

24 oldum ben :D Saçlarım orjinal ayrıca hıh :hih:

Ne bilim ben hava güzel katıyor saç beyazlığuın :) Alalh hepiniz sahibize bahışlasın diyeyim :P gençlerin arasına girmim :D ha birde güzel bir avatar seç kendine :p

Ne bilim ben hava güzel katıyor saç beyazlığuın :) Alalh hepiniz sahibize bahışlasın diyeyim :P gençlerin arasına girmim :D ha birde güzel bir avatar seç kendine :p

Olur ablacığım öyle yaparım siz nasıl uygun görürseniz .p tişikirlir sipirgirl :D

kliple parça güzelmiş:) tabi bu arada seni de tanımak güzeldi =):)

Ne güzel anlattın öyle sen kendini Melih :)) Oludağ he tam yerinde doğmuşun :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri