Bakalım kimmiş bu gölge
efenim adım melih buz gibi bi kasım gecesi uludağ üni. tıp fakültesinde o günün nöbetçi doktoru ve asistan öğrencileri nezaretinde gözlerimi dünyaya açmışım ailenin ilk ve tek çocuğu olarak
huzurlu bi çocukluk dönemi sonrasında okul çağım geldi 6 yaşındayken okula başlatıldım 7 sene aynı okulda okuduktan sonra babamın tayini yüzünden bursanın bi sahil kasabası diyebileceğim mudanyaya taşındık.mudanyaya taşınmak benim için hayata sıfırdan başlamak gibi oldu.çünkü taşındıktan sonraki benle önceki ben bambaşka
önce anadolu lisesini kazandım sonra müziğe başladım-ki küçükken annemin tepsilerinden bateri yapar çalardım
oyuncak gitarlar aldırırdım o zamandan belliydi
artık gerçeklerini çalıorm
- ilk önce gitar derslerine sonra bateri derslerine başladım.grubumla kaydettiğimiz performanslardan esintiler mevcuttur bazı portallarda
Klibimiz de var (İzlemek isteyen olursa tıklayınız )Albüm yapıp müzik piyasasına girmek hedefindeyiz bakalım.okula gelirsek sayısal seçmeyi düşünodum otomobil tasarımcısı olcaktım
baktım yürümüo yabancı dil seçtim.sonrasında artık mezun olma vakti gelmişti.öss geldi çattı ve sonuçlar açıklandığında ing. öğretmenliği kazandığımı öğrendim
profesyonel öğrencilik hayatıma halen devam ediyorm
gelelim bu melih nelerden hoşlanır nasıl biridir vs.
cana yakın biri olduğumu söyleyebilirim fakat birini sevmemişsem bi daha mümkün değil sevdiremez bana kendini.karşıdakine iyice ısınana kadar bi mesafe koyarım.ısındıktan sonra iyi geyik yaparım
iyi bi dinleyiciyimdir arkadaşlarımın dertlerini dinler kendimce tavsiyelerde bulunurum
.
devam edersem müzik hayatımdır tüm gün müzik dinleme kapasitesine sahibimdir
rock&metal türevlerini dinlemeyi severim.çünkü kendimi ifade edebildiğim müzikler onlar.şarkıların içerikleri olsun
melodik yapısı olsun tam bana göre
internette takılmayı da severim forumlar vs. uzun saatler geçirebilirim nette falan filan işte
Fikir verdirir heralde bu 
efenim adım melih buz gibi bi kasım gecesi uludağ üni. tıp fakültesinde o günün nöbetçi doktoru ve asistan öğrencileri nezaretinde gözlerimi dünyaya açmışım ailenin ilk ve tek çocuğu olarak
gelelim bu melih nelerden hoşlanır nasıl biridir vs.
cana yakın biri olduğumu söyleyebilirim fakat birini sevmemişsem bi daha mümkün değil sevdiremez bana kendini.karşıdakine iyice ısınana kadar bi mesafe koyarım.ısındıktan sonra iyi geyik yaparım
devam edersem müzik hayatımdır tüm gün müzik dinleme kapasitesine sahibimdir