çükünü aslanlar iyiyormuş gibi resmetmişler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konudaki ilk mesajim da benim de bahsettigim gorsel buydu.Kazilarda yuzlerce eser bulundu.Ocean'in paylastigi eser bu yuzlerce belki de binlerce eserden sadece birisi.Fakat toplum olarak malum konulari konusmayi sevdigimiz ve arastirdigimiz icin,internet ortamin da konusulan heykelcikler de gelenegimize gore seciliyor.ya bu konu ile alakalı alay edilmesi beni biraz rahatsız etti açıkcası..
görselde ki desende ki ayrıntı o kişinin erkek olduğunu belirtiyor sağda ve solda kaplanlar var sanırım bu ya o zamanlar sözü geçen bir birey ya da inanılan bir tanrı.
bir şeyleri resmederken anlaşılmak istenilenden daha farklı şeyler anlatıyor olabilirler bilip bilmeden yorumlamak bana göre çok saçma ve cahilce bir eylem.
mesela şu görselde Ekli dosyayı görüntüle 80234
kadın çömelmiş iki tane memesi var çıplak bu desen de çok uçuk salakça şeylere yorumlanmaya gayet müsait halbuki bu desende bir kadının doğum yaptığı anlatmak istenmiş.
ya bu konu ile alakalı alay edilmesi beni biraz rahatsız etti açıkcası..
görselde ki desende ki ayrıntı o kişinin erkek olduğunu belirtiyor sağda ve solda kaplanlar var sanırım bu ya o zamanlar sözü geçen bir birey ya da inanılan bir tanrı.
bir şeyleri resmederken anlaşılmak istenilenden daha farklı şeyler anlatıyor olabilirler bilip bilmeden yorumlamak bana göre çok saçma ve cahilce bir eylem.
mesela şu görselde Ekli dosyayı görüntüle 80234
kadın çömelmiş iki tane memesi var çıplak bu desen de çok uçuk salakça şeylere yorumlanmaya gayet müsait halbuki bu desende bir kadının doğum yaptığı anlatmak istenmiş.
Sürim ne bilsinler.Heykel degil bu,Rölyef.