Gitsin mi Kalsın mi Oylaması.

K
  • Kullanıcı KaranLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Gitsin mi Kalsın mi Oylaması.

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Gidiyorum ama şunu bilinki beni hiç aramayacaksiniz. Umrunuzda bile olmayacak. Yoklugumu bile farketmeyeceksiniz. Akliniza bile gelmeyecegim. Bunu bilin .s

Hatem seni istemiorum ayri dunyalarin insaniyiz biz kardesiz asdfgh

Hatem seni istemiorum ayri dunyalarin insaniyiz biz kardesiz asdfgh

images

Bu sensin sanırım.
O olmaz yok bu ruh öküzüm değil.
O asla olamaz sen kimsin ki.
Kimseyi kabul etmemelisin bence de.

MechuL olum sahiden ne çok sevenin varmış lan.
Bu oylamadan şunu anlıyoruz ki.
Sana oy veren herkes senin hayranın.

dayılar ama uzadı hakkaten.

Bayağı uzattınız arkadaşlar bugün sizlerde normal bir davranış görmek istiyordum ama yine sabrım sonuçsuz kaldı yeter artık çok uzattınız bir insanın gitmesi yada kalması kendi isteğine kalmış bir şey bu şekilde o arkadaşın kalbini kırdığınızın farkında değil misiniz neden bu kadar aşağılayıcı bir şekilde dalga geçmeye çalışıyorsunuz açıkçası hiç birinizden beklemezdim.

Bu işin cılkı Çıktı Arkadaş :D

Hatem ve MechuL Dışında Herkes Gidebilir :kiki:

Önemli Olan Sadece Bu ikisi :kiki:

Ruh ikizlerini buldularsa bir saniye durmasinlar hepsi ciksin gitsin canimizi sıkmasinlar
Haala muzmin bekarlarsa otursunlar kismetlerini beklesinler :p

Bayağı uzattınız arkadaşlar bugün sizlerde normal bir davranış görmek istiyordum ama yine sabrım sonuçsuz kaldı yeter artık çok uzattınız bir insanın gitmesi yada kalması kendi isteğine kalmış bir şey bu şekilde o arkadaşın kalbini kırdığınızın farkında değil misiniz neden bu kadar aşağılayıcı bir şekilde dalga geçmeye çalışıyorsunuz açıkçası hiç birinizden beklemezdim.

Kimin forumdan ne suretle gittiğini bilmiyorum. Forumu ciddi olarak bırakıp giden arkadaşla da hiç bir derdim yok, tanımıyorum bile. Bu konuya da gelince. Kimseyi kırdığımızı, hakaret ettiğimizi yada incittiğimizi düşünmüyorum. Nice birilerini kıran, onları aşağılayan yada hakaret eden konular açıldı bu forumda. Onlarda neden sesinizi çıkarmadınız, anlayamıyorum. Biz burada konuya girmek isteyenlerle eğleniyoruz. Kimseyi zorla konuya dahil ettiğimiz yada kırdığımız yok. Onlarca siyasi konudan daha masum konu bu. Kendi aramızda birbirimize takılmayı, birbirimizle eğlenmeyi engelleyecek değilsiniz herhalde? Burada isteyen kişiye istediğim gibi takılır, muhabbet ederim seni yada başkasını ilgilendirmez. Yetkin varsa ve rahatsızsan, banla. Olmadı şikayet et banlat. Konuda yanlış bi şey yok. Allaha emanet

Geri